1 1Uğurk Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 35 10 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben güzel bir sistem toplayacağım, birkaç parçasını aldım bile. Sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum sistem konusunda. İşlemci: Ryzen 7 3800X. RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 3200MHz. PSU: Thermaltake RGB 700Watt 80+ Silver. Ekran kartı: RTX 2070S MSI veya ASUS. Anakart: MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi. Kasa: Arkadaşlar kasada daha kararsızım, 1000 TL civarı beğendiğiniz kasa varsa linkini atabilirsiniz. Sistemde şunun yerine şu olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir şey varsa lütfen yazın. Ekran kartı, anakart ve kasayı daha almadım. Lütfen önerdiğiniz varsa yazın, özellikle de anakart için. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2020
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben güzel bir sistem toplayacağım, birkaç parçasını aldım bile. Sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum sistem konusunda. İşlemci: Ryzen 7 3800X. RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 3200MHz. PSU: Thermaltake RGB 700Watt 80+ Silver. Ekran kartı: RTX 2070S MSI veya ASUS. Anakart: MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi. Kasa: Arkadaşlar kasada daha kararsızım, 1000 TL civarı beğendiğiniz kasa varsa linkini atabilirsiniz. Sistemde şunun yerine şu olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir şey varsa lütfen yazın. Ekran kartı, anakart ve kasayı daha almadım. Lütfen önerdiğiniz varsa yazın, özellikle de anakart için.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 10 Ağustos 2020 #2 SSD nerede? Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
SSD nerede? Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
1 1Uğurk Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 35 10 Ağustos 2020 #3 Silinen üye dedi: SSD nerede? Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Kb unutmuşum Samsung 970 evo 500gb
Silinen üye dedi: SSD nerede? Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Kb unutmuşum Samsung 970 evo 500gb
1 1Uğurk Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 35 11 Ağustos 2020 #5 Silinen üye dedi: Çok güzel SSD. Alabilirsiniz. Kasaya baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet baktım ama şahsen önü düz bir kasa istiyorum yinede teşekkürler Bilgisayar iyimi sizce sorun yaratırmı görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Silinen üye dedi: Çok güzel SSD. Alabilirsiniz. Kasaya baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet baktım ama şahsen önü düz bir kasa istiyorum yinede teşekkürler Bilgisayar iyimi sizce sorun yaratırmı görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Schnaps Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 11 Ağustos 2020 #6 Anakart Wi-Fi şart değilse B550 Mag Tomahawk düşünebilirsiniz bence.
1 1Uğurk Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 35 13 Ağustos 2020 #7 Schnaps dedi: Anakart Wi-Fi şart değilse B550 Mag Tomahawk düşünebilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler ama wifi gerekli Sizce msi carbon b550 wifi nasıldır?
Schnaps dedi: Anakart Wi-Fi şart değilse B550 Mag Tomahawk düşünebilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler ama wifi gerekli Sizce msi carbon b550 wifi nasıldır?
Schnaps Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 13 Ağustos 2020 #8 1Uğurk dedi: Cevabınız için teşekkürler ama Wi-Fi gerekli Sizce MSI Carbon B550 Wi-Fi nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınabilir güzeldir.
1Uğurk dedi: Cevabınız için teşekkürler ama Wi-Fi gerekli Sizce MSI Carbon B550 Wi-Fi nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınabilir güzeldir.