RTX 2070'in 1080P Performansı

@MasterBaston mesajıma kızgın atmışsınız, neresine katılmadığınızı belirtin de tartışalım.
Adamı neden bekletiyorsun? Çıkmamış şeyleri önermek bana saçma geliyor ki performansı ne olacak belli değil. Hani bekle, testleri izle, daha iyiyse al desen anlarım ama bu dediğin fanboyluk geldi bana. Bir de şunu diyeyim ben bu emojilere çok takıldığını bilmiyordum, ben hemen tepkimi gösteren bir insanım.

1080p için gtx 1660ti bile yeterlidir. Fazlasına para vermeye gerek yok.
Yazımda da belirttiğim gibi geleceğe yönelik bir sistem arayışı içerisindeyim.En az sistemin 4-5 yıl 1080P oyun için yeterli olması amacındayım. (RTX 2080'e de zorlayabilirim 4-5 yıl yetecekse eğer.)

"EK"Multiplayer "FPS" oyunlar oynuyorum ve 144Hz monitöre yetmesi benim için çok önem teşkil ediyor.

Yazımda da belirttiğim gibi geleceğe yönelik bir sistem arayışı içerisindeyim.En az sistemin 4-5 yıl 1080P oyun için yeterli olması amacındayım. (RTX 2080'e de zorlayabilirim 4-5 yıl yetecekse eğer.)

"EK"Multiplayer "FPS" oyunlar oynuyorum ve 144Hz monitöre yetmesi benim için çok önem teşkil ediyor.
RTX 2080 alabilecekseniz bence AMD yeni ekran kartları ve RTX Super serisini de bekleyin eğer aceleniz yoksa.

AMD kartlar önümüzdeki ay çıkıyor, RTX Super daha duyurulmadı bile.
RTX 2080 alabilecekseniz bence AMD yeni ekran kartları ve RTX Super serisini de bekleyin eğer aceleniz yoksa.
7 Temmuz’da işlemci(Ryzen 3000) piyasaya sürüleceği için dolaylı yoldan AMD’nin yeni ekran kartını beklemiş olacağım,RX 5700 ekran kartından biraz korkmuyor değilim açıkcası (Nvdia beynimizi yıkıyor sanırım) çıkışından sonra umarım kronik sorunla karşılaşmaz ekran kartı.
Elimde GTX 970 olduğu için bekleme konusunda bir müddet daha dişimi sıkarım gibi geliyor sizce sıkmalı mıyım?

3600X kıyaslanamaz, 3700X kıyaslanır. 3 hafta sonra 3700X çıkacakken 9700K önermek sadece arkadaşın bütçesine zarar.
Söylediklerin ile tavsiyen çelişiyor hocam. Bu arada RTX 2080 ile 1080P oynamaktan bahsediyoruz. Bir diğer olay da henüz 3700X'in performansını bilmiyoruz.
O zaman 3700X önerseydiniz 3600X önerip 9700K'nın rakibi olamaz falan diyorsun. Mesele RTX 2080'İ 1080P de beslemesi ve ben 9700K ve dengi bir işlemci gerek bunun için dedim.
Kafanız biraz karışık sanırım.

Söylediklerin ile tavsiyen çelişiyor hocam. Bu arada RTX 2080 ile 1080P oynamaktan bahsediyoruz. Bir diğer olay da henüz 3600X'in performansını bilmiyoruz.
RTX 2080 ile 1080P geleceğe yatırım olmaz mı?Yoksa 1080P için 4—5 yıl boyunca RTX 2070 veya yeni RX 5700 yeterli gelir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı