RTX 2070'in 1080P Performansı

3600X,de yeterli olacaktır. İntel'e o kadar para bayılmaya değmez.
2080'i 1080P'de taşıyabileceğini pek sanmıyorum 3600X'in.Ayrıca hemen hemen 9600K ile aynı fiyata çıkıyor. Piyasaya çıkınca göreceğiz. 3700X alınabilir sunumdaki gibi çıkarsa.
Hiçbir katkısı olmaz denemez, yükleme süreleri kısalır.
30 SN'de 0.5 SN kadar fark ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba konuya dalmak gibi olacak ama sistem topluyorum da topladığım sisteme bir göz atar mısınız ?
Sıvı soğutma kötü, işlemci 9600K beklerseniz 3600X alabilirsiniz.O fiyata ASUS Rog Strix 2060 alınıyorken gidip Palit gibi bir markaya vermeyin o kadar para. Teknobiyotik yerine sinerji.gen.tr yada İtopya'dan bakabilirsiniz.

Zaten arkadaş en başta AMD almayı düşünmüş, ekran kartı da dediğiniz gibi olursa gerçekten iyi bir sistem olur.
RTX 2070 yerine RX 5700 XT'yi tavsiye ederim. İşlemci olarak da Ryzen 5 3600 aldığınızda tadından yenmez.
Evet bir yandan da onun performansını merak ediyorum fakat RX 5700'ler "RX" serisi gibi sorunlu çıkar kesin yorumları soğutuyor her seferinde beni AMD'den.
SSD konusunda tartışmasız en iyi marka Samsung, bence almışken Samsung alın. SSD önemli bir parça. Oyunlar için M.2 almanıza gerek yok yalnız, oyunlarda hiçbir katkısı olmaz.
Haklısınız şuan baktım da çok da büyük bir fark yok aralarında oyunlar için.(Sanırım editörler için önem teşkil eden SSD'ler M.2'ler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı