Çözüldü RTX 2070S sistem mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

tentagon

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Sabahtan beri oyunda iken sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve çökmeden önce ekran görseldeki gibi oluyor. Sadece ilk seferinde minidump klasöründe kayıt oluştu. Daha önce de aynı sorunu yaşadım. 1 hafta önce format attım düzeldi. Fakat bugün yine aynı hatayı alıyorum.

Yaptığım işlemler:

BIOS Update yaptım.

Windows 10 güncellemelerini yaptım.

Sürücülerin hepsini güncelledim.

Sistemim: Windows 10 Pro sürüm 20h2.

Gigabyte X570 Aorus Elite.

AMD Ryzen 7 3800X.

NVIDIA GeForce RTX2070 Super sürücü sürümü:27.21.14.6140

16 GB RAM 3600MHz.

Minidump: 021421-6843-01.dmp

Dosya Ekleri

• PC.png
    PC.png
    603,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Güvenlik.png
    Güvenlik.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
OC yaptıysanız geri alın.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve bu linkteki sürücüyü indirip kurun.

Rehberi uygulayın.

Rehberi uygulayın.

Çözüm
OC yapmamıştım zaten. Geriye kalan adımların hepsini yaptım. 1 saat kadar oynadım sorun yok. Sistem düzeldi. Aynı sorunu yaşayan varsa uygulasın. Teşekkürler sağlıklı günler dilerim.
OC yapmamıştım zaten. Geriye kalan adımların hepsini yaptım. 1 saat kadar oynadım sorun yok. Sistem düzeldi. Aynı sorunu yaşayan varsa uygulasın. Teşekkürler sağlıklı günler dilerim.

Tam düzeldi derken sistem kendi kendine kapanmaya başladı. Herhangi bir hata vermiyor. Kapanıyor ve yeniden başlıyor ama görüntü, kalvyenin ışığı falan gelmiyor ama kasa çalışıyor 10 dk falan beklersem yeniden başlıyor.

Tam düzeldi derken sistem kendi kendine kapanmaya başladı. Herhangi bir hata vermiyor. Kapanıyor ve yeniden başlıyor ama görüntü, kalvyenin ışığı falan gelmiyor ama kasa çalışıyor 10 dk falan beklersem yeniden başlıyor.
2 defa rastgele yeniden başladıktan sonra çökme olmadı. Şuan kullanıyorum sıkıntı yok.
Aynı şekilde mavi ekran verdi. Herhangi bir güncelleme vs yapmadım.

Son düzenleme:
Aynı şekilde mavi ekran verdi. Herhangi bir güncelleme vs yapmadım.

Rehberi uygulayın.
Aynı işlemleri tekrar uygulayın. Ve DX indirme aracını kullanın.
Ayrıca DISM işlemini uygulayabilirsiniz. Ama isteğinize bağlı. (SFC komutu ile benzer.)

Aynı işlemleri tekrar uygulayın. Ve DX indirme aracını kullanın.
Ayrıca DISM işlemini uygulayabilirsiniz. Ama isteğinize bağlı. (sfc komutu ile benzer.)

Windows Defender trojan diye siliyor dosyayı kapatıp mı denemeliyim indirmeyi?

Bu şekilde oluyor.
Bu şekilde oluyor.
Hepsini yaptım. Garip şekilde sadece windows defender sorun buluyor ona da izin verdim. Yaklaşık 3 saat Unigine Heaven çalıştırdım. Sonra üstüne Lol attım bir el. Şu an gayet iyi çalışıyor. Teşekkürler

Dosya Ekleri

• İndirme.png
    İndirme.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Wd.png
    Wd.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı