Diğer açtığınız mavi ekran konularında zaten hatanın sebebi ve çözümleri belirtilmiş. Son açtığınız mavi ekran konusu 26 Nisan'da açıldığı için 26 Nisan sonrası oluşan dump dosyası sonuçlarını söylüyorum:
- İlk baktığım DMP dosyasında (27 Nisan) MSI Afterburner ve Kaspersky ile ilgili iki yüklenemeyen modül var.
- İkinci baktığım DMP dosyasında (28 Nisan) yukarıdakilere ek olarak bilgisayara bağlı çizim tableti sürücülerinizin hata verdiğini görüyorum.
- Üçüncü ve 29 Nisanda oluşmuş DMP dosyasında ise ilk baktıklarımın aynısı var.
Sorununuz ana sebebi bana kalırsa RAM'lerle alakalı. Sistemi ilk kurduğunuzda 2x8 RAM almışsınız. Sonradan 2x8 RAM daha eklemişsiniz.
UNEXPTECTED_KERNEL_MODE_TRAP. Bu mavi ekran kodunu 20 Nisan'da almışsınız ve rapor içeriğinde donanımla alakalı bir sorun gözüküyor. Bu hata genellikle bellek uyumsuzluklarında meydana gelir. Yani uzun lafın kısası hatanın sebebi sonradan eklemiş olduğunuz RAM belleklerle, eski belleklerin uyumsuzluğundan kaynaklı bence. Son mavi ekran konusunda XMP kapatınca hatanın çözüldüğünü belirtmişsiniz. Ayrıca anladığım kadarıyla bundan önce yaptığınız Memtest86 testlerinde XMP açıkmış. XMP kapalı olacak şekilde Memtest86 testi yapın ve sonuçları paylaşın.