RTX 2070S sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

yagizefe

Decapat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
G.Skill Ripjaws CL18 3600MHz
SSD veya HDD modeli
Crucial P5 500GB NVMe - Sandisk Plus 1TB Sata 3
Ekran kartı
Msi Geforce RTX 2070 Super
Anakart
Asus Prime B550M-A (WI-FI)
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500X
Merhaba. Çok uzun süredir mavi ekran alıyordum ve depremden sonra bilgisayar ekranında çizikler oluşunca artık bir bilgisayarcıya götürmem gerektiğini düşündüm. Bilgisayarcı 3-4 saat uğraştıktan sonra kesin şekilde RAM sıkıntılı dedi. Bundan önceki açtığım konularda da sürekli donanımsal dendiği için hemen orada yeni RAM alıp değiştirdim. Bilgisayarı alıp kullanmaya başladıktan yaklaşık 6-7 saat sonra yeniden yeter artık mavi ekran aldım. Gecenin bu saatinde gerçekten moralim çok bozuldu asla çözemiyorum neden kaynaklı bir sıkıntı bilmiyorum son bir ümit yazmak istedim. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum.

Minidump:

@KojiroHyuga04 Merhaba yardımcı olur musun.
 
Son düzenleme:
Tamamdır yapıyorum.

Hocam eski olan tüm SSD vs. tüm diskleri sök. Sadece yeni aldığın disk kalsın ve ona kurulum yap.
Hocam kusura bakmayın yapamıyorum. Son 2 saattir deniyorum yeni diske Windows kurmayı ama sürekli mavi ekran alıyorum. Bari açıp minidump dosyalarını paylaşayım diye uğraşıyorum. Bu gidişle ya ben kendimi ya da kasayı binadan aşağı atacağım.
Windows kurarken mavi ekran alıyorum.
Windows kuramadım sürekli mavi ekran aldım. Tek seçenek olarak galiba bilgisayarı parçalamak kaldı. Çıldırmak üzereyim hocam.

Minidump :

@Recep Baltaş @Enes3078 müsait olduğunuzda sizde bakar mısınız ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski tüm disklerini söktüğünü varsayarak;
Ağ kartın sorun yaratmış. Ama bu hatayı Win kurarken alıyorsun değil mi?

Hocam bu Minidump dosyası Win kurarken aldığım değil. Ben Windows'u hiç kuramadım mavi ekran alıp durdum kurmama izin vermedi. Bu üstteki 24, 03,19.33 adlı dosya mecburen eski M.2 SSD'mi tekrar taktıktan sonra aldığım hata.
 
Yeni SSD'yi takarken nasıl bir hata alırsun görsel gönder misin?

Hocam yeni SSD'ye Windows kurarken hata alıyorum. Görsel gönderemiyorum denedim çekmeyi ama çok hızlı 100'e tamamlayıp baştan başlıyor. Okuyamadım çoğunu çok hızlı kapandı dediğim gibi sadece birinde galiba "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" yazıyordu.
 

Geri
Yukarı