RTX 2070S ve 3900X sistem toplama

nightsuit

Hectopat
Oyun oynamanın yanı sıra 3D grafik tasarım programları ve render amaçlı kullanmayı hedefliyorum. Anakart için ödeyebileceğim en yüksek rakam 1600 civarı. MSI B450 Tomahawk Max DDR4 4133 MHz AM4 ATX model anakart veya Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming hangisi yeterli olur bu sistem için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, sistemin çok da kotu bir yani yok ya da ben malımdır. Kasa olarak Cooler Master TD500 oneririm. Eger paraniz daha dogrusu butceniz fazla degilse R7 3700X'de alabilirsiniz ama butceniz yeteri kadar var ve fazla ise R9 3900X gayet güzel bir sekilde sisteme yakisir.

B450 Tomahawk Max sisteme yeterli olacak mıdır yoksa bu önerdiğiniz Anakart gerekli midir?
Yani, sistemin çok da kotu bir yani yok ya da ben malımdır. Kasa olarak Cooler Master TD500 oneririm. Eger paraniz daha dogrusu butceniz fazla degilse R7 3700X'de alabilirsiniz ama butceniz yeteri kadar var ve fazla ise R9 3900X gayet güzel bir sekilde sisteme yakisir.

Kasayı PSU dahil olduğu için seçmiştim. O konuda eğer ciddi bir sorun çıkartmaz ise değişikliğe gitmeyi düşünmüyorum açıkçası, Anakart konusunda B450 Tomahawk Max yeterli olur mu sizce?

Son düzenleme:
Acelen yoksa 3900XT modelini bekleyebilirsin. Ama almadan önce fiyat, performans değerlendirmesi yapman lazım.

Acelen yoksa 3900XT modelini bekleyebilirsin. Ama almadan önce fiyat, performans değerlendirmesi yapman lazım.

Çıkan haberlere baktım da aralarında 60 dolar kadar bir fark var. Yaklaşık 1 hafta 10 gün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum, bu süre zarfında da piyasaya çıkma ihtimali düşük gibi duruyor.

O zaman 3900X sizin için güzel bir tercih olacaktır. Yıllarca kullansanız da üzmez ama iyi bir soğutucuyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı