3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Kasım 2020 #11 Kavurmaliyumurta dedi: Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Google'ın Alışveriş kısmında bulamamıştım da.
Kavurmaliyumurta dedi: Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Google'ın Alışveriş kısmında bulamamıştım da.
Kavurmaliyumurta Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 223 16 Kasım 2020 #12 379401 dedi: Teşekkürler, Google'ın Alışveriş kısmında bulamamıştım da. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, ben aslında araştırmalarıma ve testlere göre Windforce’dan emindim ama birde Sosyal’e sorayım dedim.
379401 dedi: Teşekkürler, Google'ın Alışveriş kısmında bulamamıştım da. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, ben aslında araştırmalarıma ve testlere göre Windforce’dan emindim ama birde Sosyal’e sorayım dedim.
Aktivist Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 49 17 Kasım 2020 #13 2070 super windforce kullanıyorum , ısınma problemi yaşamadım .
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 17 Kasım 2020 #14 Hangisi ucuzsa o.