RTX 2080 en iyi oyun performanslı model tavsiyesi

Performans farkı olacağını sanmıyorum. Olsa da 3-5 FPS falan olur herhalde. Soğutma açısından sıvı soğutmalı modelin avantajı olabilir ama sizin düşündüğünüz model de harika bir soğutmaya sahip. Türkiye'den getirtmek sıkıntı yaratacaksa Asus olan da üzmeyecektir.

Performans farkı olacağını sanmıyorum. Olsa da 3-5 FPS falan olur herhalde. Soğutma açısından sıvı soğutmalı modelin avantajı olabilir ama sizin düşündüğünüz model de harika bir soğutmaya sahip. Türkiye'den getirtmek sıkıntı yaratacaksa ASUS olan da üzmeyecektir.

1596618455631.png

Kutusu buymuş. Bu kadar para verirken korktum bir an yanlış mı alıyorum diyerek. Kafa şişirmekte istemiyorum ama bir sorum daha var.

MacBook Pro sahibiyim. İ9 işlemcili. Bunu eGPU ile kullanırken sorun yaşamayacağım değil mi? Karttan tam performans alamayacağımı biliyorum ama ne kadar yüzdelik olarak kaybederim. Yüzde 5 10 seviyesi geçmez değil mi?
eGPU: Razer Core X Chroma

İsterseniz eGPU değiştirebilirim.
ASUS ROG XG Station 2 de var kafamda.

He diyorsanız masaüstü toplaman gerekiyor. O zaman eGPU iptal etmem gerekecek. eGPU parasına ASUS ROG Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) alabiliyorum. Ek masraf olacak üründe AMD 3900 veya 3950 almam gerekiyor. Geri kalan parçalar pek para etmiyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

eGPU hakkında pek bir bilgim yok, düşündüğünüz sistem de harika görünüyor. Rica ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı