RTX 2080 sistem PUBG Mobile'de kalabalık yerlerde kasıyor

cihangir01

Zeptopat
Daha fazla  
İyi günler, bilgisayar konusunda fazla bilgim yok ve tavsiye ve fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
GeForce RTX 2080 Ventus 8G V2 ekran kartı MSI Z390'a Pro anakart WD blue SATA 512 SSD Ballistix 2x8 16 GB DDR4 3000 udımm RAM'e sahip bir bilgisayara sahibim.
2019 yılında topladım az kullandığım sistemde birçok oyunu oynarken PUBG Mobile da kalabalık yerde aşırı derece de kasıyor bilgisayar. FPS 10 oluyor. Bu süreçte işlemci kullanımı 40 50 sıcaklığı ise 45 50 ekran kartı ise 20 30 sıcaklığı da 40 derece gibi. Bu oyunu oynamak YouTube'da gördüğüm yayıncılar gibi kasmadan oynamak için sistemde neyi değiştirmeliyim? Sistemi komple mi yenilemeliyim? Destek olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın için teşekkür ederim. Ben işlemci yada ram de mi bir sıkıntı var diye düşündüm. Motor ayarları 32 bit gördüğüm her ayarı yaptığımı düşünüyorum sizce işlemci yada rami yükseltsem sorun gider mi? Youtube'da kasmadan oynayanlar nasıl yapıyor bunu anlamıyorum.

Cevabın için teşekkür ederim. Ben işlemci yada ram de mi bir sıkıntı var diye düşündüm. Motor ayarları 32 bit gördüğüm her ayarı yaptığımı düşünüyorum sizce işlemci yada rami yükseltsem sorun gider mi? Youtube'da kasmadan oynayanlar nasıl yapıyor bunu anlamıyorum.
İşlemci nedir göremedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı