RTX 2080 Super Ryzen 5 5600X oyun performansı nasıl?

İşletim sistemi
Windows 11
O RAM'i takıp EXPO açamayınca arkadaş buraya 2. bir forum açar sonra biraz doğru bilgi ile konuşun 7500F ile öncelikle her şeyi giriş seviye anakart veremezsiniz düzgün bir soğutman yoksa mosfetlerde sucuk pişirirsin. 2. Kısım 5200mhz ram takmak kadar saçma birşey yok onlara para vereceğine dd4'te kalır. Akakçe'den her gördüğünüz en ucuz ürünü alıp atmakla olmuyo bu işler.
Kesinlikle katılıyorum, akakçeden ucuz sitelerden alanların yorumları genelde 2. el geldi oluyor veya tehşir ürün gibi. Ben bütün bunların hepsini Hepsiburada'dan aldım 10k tuttu herşey dahil.

O RAM'i takıp EXPO açamayınca arkadaş buraya 2. bir forum açar sonra biraz doğru bilgi ile konuşun 7500F ile öncelikle her şeyi giriş seviye anakart veremezsiniz düzgün bir soğutman yoksa mosfetlerde sucuk pişirirsin. 2. Kısım 5200mhz ram takmak kadar saçma birşey yok onlara para vereceğine dd4'te kalır. Akakçe'den her gördüğünüz en ucuz ürünü alıp atmakla olmuyo bu işler.
Ben sadece gösterdim her şeyin en ucuzunu alsak bile aynı fiyata ddr5 dizilemez dedim.

Kesinlikle katılıyorum, akakçeden ucuz sitelerden alanların yorumları genelde 2. el geldi oluyor veya tehşir ürün gibi. Ben bütün bunların hepsini Hepsiburada'dan aldım 10k tuttu herşey dahil.
Ürünlerde uyum ve nizam olur en ucuz parçaları güvenilir sitelerden alsanız dahi sıkıntı çıkar

Ramden 2 tane aldık, 1700 tl. İşlemci 5700 tl etti 7400tl. En ucuz am5 ddr5 anakart 3100 tl. Hepsi etti 10500tl. Ben r5 5600x'in ve bir anakartın 10500 tl ettiğini hiç sanmıyorum.
Pardon hocam ben arkadaş öneri olarak attı sandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı