RTX 2080 Super sistem ne kadar eder?

GBxOwen

Centipat
Daha fazla  
  • ASUS GeForce Dual RTX 2080 Super EVO-V2 Gaming OC 8 GB GDDR6 256bit ekran kartı.
  • Intel Core i9 10850K soket 1200 10. nesil 3.60 GHz 20 MB önbellek 14nm işlemci.
  • G.Skill Trident Z royal Gold RGB LED 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-16gtrg bellek.
  • ASUS TUF Gaming Z490-Plus Intel Z490 soket 1200 DDR4 4600MHz(OC) anakart.
  • Cooler Master MWE V2 MPE-8501-afaag-EU 850W Power Supply.
  • Gamepower Skadi Elite 240 ARGB işlemci sıvı soğutucu.

Kasa modelimi bulamadım ama 9 fanlı bir kasa.

25 26 ya gider.

Buna çok benzer bir sistemi geçen sene 20K'ya parça parça elimden çıkardım. Tek tek satmanızı öneririm.

Ama parçaların 0 fiyatı 80 binden fazla oluyor.
Hepsi kara borsa fiyatlar. Sırf başka satan yok diye o fiyatlara koyuyolar. İlanı istediğiniz fiyattan açabilirsiniz. Sonuçta serbest piyasa. Ama sonra kimse parçalarımı almıyor diye konu açmayın.

Hepsi kara borsa fiyatlar. Sırf başka satan yok diye o fiyatlara koyuyolar. İlanı istediğiniz fiyattan açabilirsiniz. Sonuçta serbest piyasa. Ama sonra kimse parçalarımı almıyor diye konu açmayın.

Yok bilgisayarı satma gibi bir niyetim yok sadece fiyatını merak ettim ve 20 bin lira zararda olduğumu anladım bende seviniyorum PSU'ya bakıyorum 27 bin işlemciye bakıyorum 20 bin dedim diğer parçalarda bu civardaysa kesin kardayım ama zarardaymışım teşekkürler bilgilendirme için.

Ama parçaların 0 fiyatı 80 binden fazla oluyor.
5 yıllık parçalar, sıfırını bulamazsın zaten. Bulsan da absürt gerçekçi olmayan fiyatlar olur. Sistem kötü mü, değil ama eski. Yakın zamanda 40'a bunu aldıysan da geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…