Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.577 Çözümler 6 4 Ağustos 2020 #11 Hocam bütçeyi biraz daha zorlayarak bunu alabilirim siz önerir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Hocam bütçeyi biraz daha zorlayarak bunu alabilirim siz önerir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 4 Ağustos 2020 #12 Emre20 dedi: Hocam bütçeyi biraz daha zorlayarak bunu alabilirim siz önerir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir monitor ben bunu kullanıyorum bunu da öneririm Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Emre20 dedi: Hocam bütçeyi biraz daha zorlayarak bunu alabilirim siz önerir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir monitor ben bunu kullanıyorum bunu da öneririm Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.577 Çözümler 6 4 Ağustos 2020 #13 mirsady dedi: Gayet güzel bir monitör ben bunu kullanıyorum bunu da öneririm. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam ama 4 ms olmasın 1 ms olsun.
mirsady dedi: Gayet güzel bir monitör ben bunu kullanıyorum bunu da öneririm. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam ama 4 ms olmasın 1 ms olsun.
R RavenoLL Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 204 Çözümler 1 4 Ağustos 2020 #14 Asus TUF VG27WQ bu monitörü kullanıyorum. Memnunum. mirsady dedi: Gayet güzel bir monitor ben bunu kullanıyorum bunu da öneririm Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Samsung monitörde freesync desteği yok. Zamanında ben de tasarımından dolayı almayı düşünüyordum ancak bundan dolayı almadım. Son düzenleme: 4 Ağustos 2020
Asus TUF VG27WQ bu monitörü kullanıyorum. Memnunum. mirsady dedi: Gayet güzel bir monitor ben bunu kullanıyorum bunu da öneririm Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Samsung monitörde freesync desteği yok. Zamanında ben de tasarımından dolayı almayı düşünüyordum ancak bundan dolayı almadım.
Lorakahn Centipat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 255 Yer Konya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği - Öğrenci 4 Ağustos 2020 #15 SEDA SAİAN dedi: ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı veya Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Ben olsam Viewsonic seçerdim IPS paneli olduğu için. Genişletmek için tıkla... Abi hem ips hem 1 ms hem de yüksek çözünürlük nasıl bu fiyatta oluyor ya
SEDA SAİAN dedi: ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı veya Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Ben olsam Viewsonic seçerdim IPS paneli olduğu için. Genişletmek için tıkla... Abi hem ips hem 1 ms hem de yüksek çözünürlük nasıl bu fiyatta oluyor ya
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 4 Ağustos 2020 #16 Lorakahn dedi: Abi hem ips hem 1 ms hem de yüksek çözünürlük nasıl bu fiyatta oluyor ya Genişletmek için tıkla... O viewsonic malzeme kalitesi olarak çok kötü yükseklik ayarı yok ve düğmeleri joystick değil
Lorakahn dedi: Abi hem ips hem 1 ms hem de yüksek çözünürlük nasıl bu fiyatta oluyor ya Genişletmek için tıkla... O viewsonic malzeme kalitesi olarak çok kötü yükseklik ayarı yok ve düğmeleri joystick değil
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 4 Ağustos 2020 #17 Emre20 dedi: Hocam ama 4 ms olmasın 1 ms olsun. Genişletmek için tıkla... Eğer profesyonel değil iseniz (bence) 1ms 4mzden farksız
Emre20 dedi: Hocam ama 4 ms olmasın 1 ms olsun. Genişletmek için tıkla... Eğer profesyonel değil iseniz (bence) 1ms 4mzden farksız
Undomiel Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 41 Yer Mandos'un Salonları Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #18 RavenoLL dedi: Asus TUF VG27WQ bu monitörü kullanıyorum. Memnunum. Samsung monitörde freesync desteği yok. Zamanında ben de tasarımından dolayı almayı düşünüyordum ancak bundan dolayı almadım. Genişletmek için tıkla... Nvidia ekran kartı ile kullanılacağı için Freesync desteği kullanılamayacak zaten. ^^
RavenoLL dedi: Asus TUF VG27WQ bu monitörü kullanıyorum. Memnunum. Samsung monitörde freesync desteği yok. Zamanında ben de tasarımından dolayı almayı düşünüyordum ancak bundan dolayı almadım. Genişletmek için tıkla... Nvidia ekran kartı ile kullanılacağı için Freesync desteği kullanılamayacak zaten. ^^