RTX 30 ekran kartlı Monster Tulpar almayın

Gerçi dediğiniz gibi optimussa desteklenir yazdığından çalışması lazım ama bilemedim belki bir ihtimal NVIDIA güncellemeleriyle düzelebilir gibi geliyor yine de. Mesela 3060 ya da 3070 MSI'larda aynı bu driverlarla mux Switch çalışıyor mu acaba bunu öğrenmek lazım.

Onlarda sorun yok diye biliyorum hocam.

Reddit'te GP66 mux Switch Black screen diye aratınca aynı sorunu orada da yaşayanlar var gibi, İngilizce'si olan arkadaşlar bakabilir.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Araştırıken Reddit'te bunları buldum hocam orada da aynı sorunu yaşayanlar var gibi, İngilizce'si olan arkadaşlar bakabilir.

Anlaşıldı hocam, dediğiniz gibi NVIDIA batırmış.

BIOS'dan ayarını yapmaya korkuyorum şu an diğer arkadaş gibi bir hata olur diye 😂

Kardeşim aynı laptoptan bende de var sen de nasıl gözüküyor MUX Switch ayarı sen hiç baktın mı? baksan iyi edersin çünkü bu seri de şu an yok bu ayar ben çok denedim güncel BIOS yüklü ve yok.
Kardeşim aynı laptoptan bende de var sen de nasıl gözüküyor MUX Switch ayarı sen hiç baktın mı? Baksan iyi edersin çünkü bu seri de şu an yok bu ayar ben çok denedim güncel BIOS yüklü ve yok.

Ve ekran görüntüsü atar mısın lütfen? Çok ilginç bir durum ve eğer laptop alacak olan varsa hemen satabilirim Monster v21.6 RTX 3070 Intel i7 10875h

Son düzenleme:
İnsanlara bu modeli öneriyordum, uyardığınız için teşekkür ederim, artık önermeyi bırakabiliriz. Monster sorunlu laptop üretme konusunda deneyimlerini konuşturuyor.

İnsanlara bu modeli öneriyordum, uyardığınız için teşekkür ederim, artık önermeyi bırakabiliriz. Monster sorunlu laptop üretme konusunda deneyimlerini konuşturuyor.

Hocam konu çok eski, ve problemlerin büyük çoğunluğu çözüldü. Gönül rahatlığıyla önerilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı