RTX 3050 6 GB Versiyonu Teste Girdi

Gerçekten uygun fiyatta olursa düşük bütçedeki kart eksiğini giderir fakat bence 3060 8GB gibi bir şey olacak. 3060'ın 8GB modeli ile 12GB modeli arasında ciddi performans farkları var fakat fiyatları neredeyse aynı.
İsimlendirmeyi farklı yapmama nedenleri bilmeyenlere kaktırma gibi geliyor bana da. :)

İsimlendirmeyi farklı yapmama nedenleri bilmeyenlere kaktırma gibi geliyor bana da. :)
Şirket sonuçta, ne olursa olsun kar etmeyi amaçlar. Aynı teraneyi yıllar boyunca farklı kılıklarda gördük, bu gibi şeylerle de görmeye devam ediyoruz :D

Gerçekten uygun fiyatta olursa düşük bütçedeki kart eksiğini giderir fakat bence 3060 8 GB gibi bir şey olacak. 3060'ın 8 GB modeli ile 12 GB modeli arasında ciddi performans farkları var fakat fiyatları neredeyse aynı.

Fiyatı yüksek olursa kesinlikle satın alınmayacak bir kart olur. Aynı fiyat bandında canavar RX serisi kartlar olacağına adım gibi eminim. Ayrıca FSR3 gümbür gümbür geliyor bir şamatası kalmayacak gibi.

6 GB VRAM'li kartı 2024'te ne yapalım? Hiçbir işe yaramaz. RDR 2 gibi bir tık eski oyunlar bile 6-7 GB VRAM kullanıyor.

bunlarda sürekli Vram düşürme peşindeler. 6gb oyunlarda yetmeyeceği kesin.en çok satan kart bunlar bütçeye uygun ama 6gb 5-6 yıl önce vardı !

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı