Yok rahatsız etmedi gerek yok sadece beni yanlış anladın sanırım ben 3050 kullanan arkadaşa fanboy demedim konu sahibinin 3050 yi kötülemesine fanboy dedim. Ben fanboyluk yapmadım fanboyluk yapmışsam da Nvidia fanboyluğu yaptım AMD değil siz AMD sandınız sanırım.
Dostum yine aynı mantığa geliyor arkadaş 3050yi beğenmemiş olabilir, niye hemen fanboy olsun. Akpli boomerlerin solcuysan, fetöcüsün veya kafirsin demesiyle aynı mantık.
Dostum yine aynı mantığa geliyor arkadaş 3050yi beğenmemiş olabilir, niye hemen fanboy olsun. Akpli boomerlerin solcuysan, fetöcüsün veya kafirsin demesiyle aynı mantık.
Yaşlı dedelerden bi farkımız yok. Tartışıp bir yere varamadık. İnsan hayvanı, maruz kaldığı insanları kopyalar.
F/P değil çünkü RX 6600 XT diye bir kart piyasada var. Benim düşüncem bu.
Ben aldım çünkü tam 6 yıldır i5 1.nesil ve intel hd graphics 64mb ile oyun oynamaya internete girmeyi çalılıyorum bu arkadaş ya mafya yada çok egolu benim bundan rtx 3050 karta geçişim 7 liralık hotwheels sürmekten bugatti sürmeye döndü
Sonunda bu karttan kurtuldum gibi arkadaşlar. RX 6700'ü sipariş ettim. Marketing'e kanmayın. Özellikle Türk teknoloji basınına parayi koklattiniz mi 1030 övmeye başlarlar (Technopata laf yok). Dlss falan hikâye, kart saf olarak güçlü olmadıktan sonra.