RTX 3050 ekran kartlı laptop günümüzde alınır mı?

Hocam bütçem maalesef oraya kadar çıkmaz da ilk defa böyle bir marka görüyorum desem yalan olmaz. Ayrıca TUF serisinin tasarım olarak hoşuma gidiyor, kimse tavsiye etmiyor. Neden?
Arkadaşın belirttiği gibi Monster markası gibi problemli bir marka ondan çok önerilmiyor, şahsen fiyatından dolayı attım yoksa önereceğim bir marka değil.

Hocam TUF serisi diğer bilgisayarlara göre ekran kartı watt gücü fazla oluyor. Bide bu yüzden seviyorum.
60-70-95 W var diye biliyorum 3050 serisinde oda taş patlasın watt gücünün fps farkı %5-%10 dur oda 30 fps değil de 33 fps alırsın.
Arkadaşın belirttiği gibi Monster markası gibi problemli bir marka ondan çok önerilmiyor, şahsen fiyatından dolayı attım yoksa önereceğim bir marka değil.
Fiyatına göre güzel özellikler sunuyor büyük ihtimalle yeni diye aggressive bir marketing yapıyorlar fakat ne gibi sorunlar olur düzgün hizmet alabilir miyiz bilmiyorum bu fiyata 4060 çiçektir resmen.

60-70-95 W var diye biliyorum 3050 serisinde oda taş patlasın watt gücünün fps farkı %5-%10 dur oda 30 fps değil de 33 fps alırsın.

Fiyatına göre güzel özellikler sunuyor büyük ihtimalle yeni diye aggressive bir marketing yapıyorlar fakat ne gibi sorunlar olur düzgün hizmet alabilir miyiz bilmiyorum bu fiyata 4060 çiçektir resmen.
Sorun durumunda markadan pek destek beklemeyin, en fazla Trendyol belki biraz yardım edebilir

3050 harici pek seçeneğiniz yok bu bütçede o yüzden alın bence ihtiyacınız varsa yoksa bütçe yükselt demekle olsa sürekli daha üstü tavsiye edilir.
Bayram günü kampanyalarla beraber
26 bin TL civarına geliyordu.

Evet bende bunu önerecektim ama bütçenizin çıkmayacağını söyleyince vazgeçtim, yoksa gayet güzeldir
Hocam bir yerden para bulabilirsem o zaman 4050 çıkacağım. Olmazsa 3050 alacağım mecburen. Anladığım kadarıyla 3050 baya kötü ve açıkcası almak istemiyorum. Hocam bide atılan lenovo bilgisayar mı daha iyi yoksa şimdiki attığım mı?

Geliyordu ama.
Ya bekleyecek indirim için arada zam gelirse diğer cihaza da ulaşamayacak konu sahibinin tercihi.
Hocam 26 bin çok iyi ya tekrar indirim gelir mi?

Hocam bir yerden para bulabilirsem o zaman 4050 çıkacağım. Olmazsa 3050 alacağım mecburen. Anladığım kadarıyla 3050 bayağı kötü ve açıkçası almak istemiyorum. Hocam bir de atılan Lenovo bilgisayar mı daha iyi yoksa şimdiki attığım mı?

Hocam 26 bin çok iyi ya tekrar indirim gelir mi?

Belli olmaz günlük takip etmelisiniz modelleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı