RTX 3050 ekran kartlı laptop günümüzde alınır mı?

Geliyordu ama.
Ya bekleyecek indirim için arada zam gelirse diğer cihaza da ulaşamayacak konu sahibinin tercihi.
Evet. Buda bir gerçek ama 3050 de 1-2 yıl sonra çok ciddi bi sorun yaşatacak parasını sokağa atacak.
Hocam bir yerden para bulabilirsem o zaman 4050 çıkacağım. Olmazsa 3050 alacağım mecburen. Anladığım kadarıyla 3050 baya kötü ve açıkcası almak istemiyorum. Hocam bide atılan lenovo bilgisayar mı daha iyi yoksa şimdiki attığım mı?

Hocam 26 bin çok iyi ya tekrar indirim gelir mi?
Stok olarak bakarsak Asus daha iyi ama aradaki fiyat farkına ram alıp takarsak leonva daha iyi Asusun bu laptopu sanırım IPS yakın bir monitör IPS değil diye biliyorum.

Evet. Buda bir gerçek ama 3050 de 1-2 yıl sonra çok ciddi bi sorun yaşatacak parasını sokağa atacak.

Stok olarak bakarsak Asus daha iyi ama aradaki fiyat farkına ram alıp takarsak leonva daha iyi Asusun bu laptopu sanırım IPS yakın bir monitör IPS değil diye biliyorum.
Levono 105 watt gücüne sahipken Asus Tuf 140 watt.

Hocam bir yerden para bulabilirsem o zaman 4050 çıkacağım. Olmazsa 3050 alacağım mecburen. Anladığım kadarıyla 3050 baya kötü ve açıkcası almak istemiyorum. Hocam bide atılan lenovo bilgisayar mı daha iyi yoksa şimdiki attığım mı?

Hocam 26 bin çok iyi ya tekrar indirim gelir mi?
Şahsen Lenovo Tercih ederdim, teknik destek daha güzel ve Asus Tuf F15 ve A15 serilerini pek sevmiyorum

Şahsen Lenovo Tercih ederdim, teknik destek daha güzel ve Asus Tuf F15 ve A15 serilerini pek sevmiyorum
Lenovonun tasarımını pek beğenmiyorum. Bide Asus Tuf neden sevmiyorsunuz?

Tamam o zaman Lenovayı al direk.😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yanlış anlamayın. Pek bilgisayardan anlamam ama watt değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi diye biliyorum.

Lenovonun tasarımını pek beğenmiyorum. Bide Asus Tuf neden sevmiyorsunuz?

Hocam yanlış anlamayın. Pek bilgisayardan anlamam ama watt değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi diye biliyorum.
Evet böyle bir şey var ama belli bir noktan sonrası da çok fazla fark yaratmıyor.

Örnek : 4060 50 W ile 150 W arası büyük bir fark yaratır lakin 300W ile 400W ilk durumdaki fark kadar bir fark yaratmaz.
Hangisi daha fazla ısınır?
140w. Adamlar orada büyük ihtimalle şunu düşünüyor bu ekran kartı için en optimize durum bu 105 verelim 2-3 fps daha düşük alır ama GPU hotspot kısmını biraz daha düşük sıcaklık üretir daha iyi olur.

@Shyquick Ha sen Asus almak içinden geliyorsa onu al. Hoşuna gidiyorsa bir şey diyemem. Yarın en azından bizim yüzümüzden pişman olmazsın kendin seçtiğin üründen pişman olursun. 😺

Evet böyle bir şey var ama belli bir noktan sonrası da çok fazla fark yaratmıyor.

Örnek : 4060 50 W ile 150 W arası büyük bir fark yaratır lakin 300W ile 400W ilk durumdaki fark kadar bir fark yaratmaz.

140w. Adamlar orada büyük ihtimalle şunu düşünüyor bu ekran kartı için en optimize durum bu 105 verelim 2-3 fps daha düşük alır ama GPU hotspot kısmını biraz daha düşük sıcaklık üretir daha iyi olur.
Arkadaşımda Asus Tuf vardı ve tasarımı hoşuma gitti ama ben yine bir lenovo bakacağım. Eğer olmazsa 3050 model alacağım. Alınca bilgi veririm :)

@Shyquick Ha sen Asus almak içinden geliyorsa onu al. Hoşuna gidiyorsa bir şey diyemem. Yarın en azından bizim yüzümüzden pişman olmazsın kendin seçtiğin üründen pişman olursun. 😺
Hocam ikisi arasında çok kararsızım. Lenovo daha az ısınır ama tasarım pek hoşuma gitmedi. Asus da lenovoya göre daha fazla ısınır ama tasarımı iyi. En iyisi uzun bi düşünüp karar vermek olacaktır. Yardımın için teşekkür ederim.

Örnek: 4060 50W ile 150W arası büyük bir fark yaratır lakin 300W ile 400W ilk durumdaki fark kadar bir fark yaratmaz.

140W. Adamlar orada büyük ihtimalle şunu düşünüyor bu ekran kartı için en optimize durum bu 105 verelim 2-3 FPS daha düşük alır ama GPU hotspot kısmını biraz daha düşük sıcaklık üretir daha iyi olur.

@Shyquick ha sen ASUS almak içinden geliyorsa onu al. Hoşuna gidiyorsa bir şey diyemem. Yarın en azından bizim yüzümüzden pişman olmazsın kendin seçtiğin üründen pişman olursun. 😺

Hocam bir şey sorabilir miyim? RTX 4050 ile RTX 4060 arasında çok bir fark var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı