RTX 3050 ekran kartlı laptop günümüzde alınır mı?

Arkadaşımda Asus Tuf vardı ve tasarımı hoşuma gitti ama ben yine bir lenovo bakacağım. Eğer olmazsa 3050 model alacağım. Alınca bilgi veririm :)

Hocam ikisi arasında çok kararsızım. Lenovo daha az ısınır ama tasarım pek hoşuma gitmedi. Asus da lenovoya göre daha fazla ısınır ama tasarımı iyi. En iyisi uzun bi düşünüp karar vermek olacaktır. Yardımın için teşekkür ederim.

Hocam bir şey sorabilir miyim? RTX 4050 ile RTX 4060 arasında çok bir fark var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lenovonun tasarımını pek beğenmiyorum. Bide Asus Tuf neden sevmiyorsunuz?

Hocam yanlış anlamayın. Pek bilgisayardan anlamam ama watt değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi diye biliyorum.
Tüm, Tuf serisini sevmiyor değilim, A15 ve F15 modelleri ısınıyor ondan sevmiyorum

Tüm, TUF serisini sevmiyor değilim, A15 ve F15 modelleri ısınıyor ondan sevmiyorum.

Hocam RTX 3050 ekran kartlı laptop alacak olursam bu ikisinden birini alacağım.
Açıkçası ben ASUS TUF almak istiyorum ama 8 GB RAM olarak geliyor. Ben bir daha içini açmak istemiyorum. Garantisi bozulur falan uğraşmak istemiyorum.
Eğer RTX 4050 alırsam muhtemelen bunu alacağım.

@Iwatani Naofumi Hocam ne dersiniz, mantıklı seçim mi? Bir kez laptop aldım pişman oldum bir daha olmak istemem. RTX 3050 ekran kartlı laptoplardan hangisini almalıyım sizce?

Hocam RTX 3050 ekran kartlı laptop alacak olursam bu ikisinden birini alacağım.
Açıkçası ben ASUS TUF almak istiyorum ama 8 GB RAM olarak geliyor. Ben bir daha içini açmak istemiyorum. Garantisi bozulur falan uğraşmak istemiyorum.
Eğer RTX 4050 alırsam muhtemelen bunu alacağım.

@Iwatani Naofumi Hocam ne dersiniz, mantıklı seçim mi? Bir kez laptop aldım pişman oldum bir daha olmak istemem. RTX 3050 ekran kartlı laptoplardan hangisini almalıyım sizce?
Bence Lenovo alın hem ısınma hemde RAM olarak daha avantajlı

Bence Lenovo alın hem ısınma hemde RAM olarak daha avantajlı
Hocam pişman olur muyum? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Yoksa yeterli midir?

RTX 4050 laptop alsam beni kaç yıl götürür?

Hocam pişman olur muyum? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Yoksa yeterli midir?

RTX 4050 laptop alsam beni kaç yıl götürür?

Beni uzun yillar götürsün oyunlari 1080p high-Ultra da oynamak istiyorum diyorsanız minimum 4060 almanız gerekir 3050 alacağınıza laptopsuz kalın daha iyi.

Beni uzun yillar götürsün oyunlari 1080p high-Ultra da oynamak istiyorum diyorsanız minimum 4060 almanız gerekir 3050 alacağınıza laptopsuz kalın daha iyi.
Hocam neden öyle dediniz? :D Sağolun bütün hevesim kaçtı :D Açıkcası 11.sınıfa geçtim ve bu yaz sabahtan akşama kadar oynamak istiyorum. Sadece beni 2 yıl götürse yeter. Üniversite de zaten değiştireceğim.

Anlatamıyoruz ki 😒

Hocam neden öyle dediniz? :D Sağolun bütün hevesim kaçtı :D Açıkcası 11.sınıfa geçtim ve bu yaz sabahtan akşama kadar oynamak istiyorum. Sadece beni 2 yıl götürse yeter. Üniversite de zaten değiştireceğim.
Güncel oyunların FPSlerine bak 3050 de. Berbat fpsler alıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anlatamıyoruz ki 😒

Hocam neden öyle dediniz?
Pardon hocam görmemişim.

Anlatamıyoruz ki 😒

Hocam şuan da parasal sıkıntım olmasa 4050 alırdım. 4050 almaya çalışacağım ama eğer olmazsa mecbur 3050 almak zorundayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı