RTX 3050 laptop Alan Wake 2 oynatır mı?

Cift kanal tek kanal mi kalmış 3050 2060TAN daha kötü bir kart imkanı yok açamaz.

Ben karttan bahsetmedim tam bir fikre ulaşabilmek için tüm bilgileri almak istedim
Yoksa sırf 3050 almayayım diye gidip 1660 Ti'a razı olan gördüm.
tabii o zamanlar DLSS o kadar iyi değildi(laptop için diyorum)

Ben karttan bahsetmedim tam bir fikre ulaşabilmek için tüm bilgileri almak istedim
Yoksa sırf 3050 almayayım diye gidip 1660 Ti'a razı olan gördüm.
tabii o zamanlar DLSS o kadar iyi değildi(laptop için diyorum)
Kartı görünce digerleri zaten fos masaüstü olsa şansı var ama

Çift kanaldı zaten 300 FPS alıyordum bıraktım oynamayı 1 hafta sonra FPS 150 200 oldu.(hiçbir şey indirmedim virüs yok.)
özellikle arka plandaki yükü atmaya çalışın.
driverlar güncel mi emin olun.
laptop ise fan&macun işini yapın.
birde oyun uptade yapmıştır o yüzden sıkıntı olabilir.

Ram tek kanal mı çift kanal mı?
Çift 3200 Mhz.

Hocalar zor gibi duruyor evet ama ben güveniyorum. En azından düşük-med ayarlarda DLSS performance ayarlarında 35+ FPS alacağımı düşünüyorum. Bu oyunu açmazsa eğer büyük hayal kırıklığı olur benim için.

Nede olsa Starfield'da minimum 1070 Tİ istiyordu. Ve 1070 Tİ saf güçte 2060'a denk bir kart. RTX 3050'm Starfield'da 40+ FPS kurtarmıştı, bunda da kurtaracağını düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Az önce bunu yapmıştım.
Belki öyle şansınız olur

Eki Görüntüle 1990166

Tabi bu tlou part 1 vakası ise yoksa rahat oynatırsınız bence
Hocam bakalım. Bu laptopu beni bu sene kurtarsın diye aldım zaten seneye değişeceğim. Bu sene idare etsin yeterli Gerçi seneye de 4050 falan alırım maximum ama olsun o da bir süre götürür en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…