RTX 3050 laptopta sürekli mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

fatihblcks

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1uS5roy1OCYb_pzWs-lS53Pm2bND8xXDJ/view?usp=sharing
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
Ryzen 7 5700U
Laptopumu kasım da aldım ilk aldığımda her 10 20 dakikada bir mavi ekran hatası yiyordum. Şu an bilgisayar zorlandığında ya da uzun süre kullanıldığında yiyorum. Minidump dosyalarını bırakacağım.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-06 132446.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-06 132446.png
    40 KB · Görüntüleme: 23
Tamam belirtirm teşekkürler

Müsait bir vaktinde temiz kurulum yap. W11 veya 10 fark etmez, o haliyle Windows Update'lerini yapsın bir süre kullan. Hata almazsan belirtirsin.
@GFYT Sabahtan beri kafayı yedi pc windows 11 10 kendimde başkası da kurdu da fayda etmiyor. Pc bir anda donduğu oluyor titreme sesleri geliyor, siyah ekranda kalıyor ve üst üste mavi ekran hataları geliyor. Ben yine minidumpları paylaşayım, sorunu bulamazsak n'apalım? Minidump.rar

Son düzenleme:
Tamam belirtirm teşekkürler

@GFYT Sabahtan beri kafayı yedi PC Windows 11 10 kendimde başkası da kurdu da fayda etmiyor. PC bir anda donduğu oluyor titreme sesleri geliyor, siyah ekranda kalıyor ve üst üste mavi ekran hataları geliyor. Ben yine minidumpları paylaşayım, sorunu bulamazsak n'apalım? Minidump.rar

Memtest86 ile RAM'lerini test et. Sonuçları at ona göre yapman gereken işlemi söyleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı