RTX 3050 sistem de PUBG Mobile'de FPS düşüşü

Çoğu kişi ekran kartı kötü demiş PUBG'yi emülatör de oynamak için 10th, 11th, bir Intel işlemci var ise GTX 1050 bile yeter o oyun için. GameLoop kullanın YouTube'dan emülatör ayarlarını yapın ve oyunun ayarlarında grafikler kısmından FPS seçeneği en son hangisi var ise onu seçin 90 vardır büyük ihtimal. Sistemin rahatlıkla 90 FPS alabilir iyice araştır.

3050 nasıl kötü hocam adam Pubg mobile oynamak istiyor The Last Of Us değil.
reis onu bile 60fps onayabiliyorum ekran kartına nasıl kötü diyorlar.

Kaç FPS? Ekran kartınız kötü ayarları en düşüğe çekin.

40 FPS ortalama ama kasması çok

Laptop mu kullanıyorsunuz.

Emülator sorunlu hocam RTX 3090'lı sistemde bile kasabiliyor ara sıra.
evet laptol gamolooptan oynuyorum

Hangi cihazı ve emülatörü kullandığın gibi detayları belirtirsen insanlar daha kolay yardımcı olabilir. Ek olarak dahili ekran kartı kullanılıyor olabilir mi?
alt+r yapıyorum hocam ekran kartının yüzde 30 işlemci yüzde 50 gözüküyor

Çoğu kişi ekran kartı kötü demiş PUBG'yi emülatör de oynamak için 10th, 11th, bir Intel işlemci var ise GTX 1050 bile yeter o oyun için. GameLoop kullanın YouTube'dan emülatör ayarlarını yapın ve oyunun ayarlarında grafikler kısmından FPS seçeneği en son hangisi var ise onu seçin 90 vardır büyük ihtimal. Sistemin rahatlıkla 90 FPS alabilir iyice araştır.
işlemci 11.nesil ayarları dediğin gibi yaptım zaten

@İsmailmehdi emülatörü kökten silip tekrar yüklemeyi deneyin belki sorun çözülür.
reis laptobu alalı 1 seneden fazla oluyor 5 6 kere denemişimdir bunu. win 11 2 defa yeniden kurdum hatta

beyler çözdüm sorunu merak eden varsa. pubg mobileden yetkili ile çekilmiş bir video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı