RTX 3050 sistem UE5 kaldırır mı?

Konu dışı olacak fakat 3 ay tatilde bir alana yüklenmek istiyorum C++ mı yoksa Full-stack dev. Mı kararsız kaldım hangisini seçmeliyim?

Hangi alanda çalışmak istiyorsan veya gelişmek istiyorsan, oyun geliştirmek istiyorsan C# veya C++ ikilisinden birini seçip dili kullanan programlara geç, web geliştiricisi olmak istiyorsan fsd üzerine yoğunlaş.

Hangi alanda çalışmak istiyorsan veya gelişmek istiyorsan, oyun geliştirmek istiyorsan C# veya C++ ikilisinden birini seçip dili kullanan programlara geç, web geliştiricisi olmak istiyorsan fsd üzerine yoğunlaş.
İlgi alanım aslında web geliştirme fakat önü açık mı ChatGPT vs. web geliştirmeyi bitirir mi?

10. sınıfım 3-4 sene Full yoğunlaşsam Full-stack dev'liğe üniversite. Okumadan iş bulabilir miyim? Dersler çok boş geliyor bana hiçbir yararı yok.

Yazılım bundan ibaret değil, yaşın küçük, oturup para kazanıp kazanmayacağını değil de bu sektörde kendini nasıl geliştirip, iyi yerlere gelebileceğini düşün.

Yazılım sektöründe kendini geliştirmiş, yabancı dili çok iyi olan, alanında iyi birisi işsiz kalmaz.

Yazılım bundan ibaret değil, yaşın küçük, oturup para kazanıp kazanmayacağını değil de bu sektörde kendini nasıl geliştirip, iyi yerlere gelebileceğini düşün.

Yazılım sektöründe kendini geliştirmiş, yabancı dili çok iyi olan, alanında iyi birisi işsiz kalmaz.

Peki tavsiyelerin için çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı