RTX 3050 Ti - i5 11400H laptop oyunlarda düşük FPS sorunu

Daha fazla  
i5 11400H RTX 3050 Ti laptopun rahat kaldırabileceği oyunlarda düşük FPS alıyorum, GTA 5 ve PUBG'de yüksek ayarlarda ve düşük ayarlarda denedim düşük FPS alıyorum. Aşağıya fotoğrafını bırakacağım GPU ve CPU grafikleri çok fazla dalgalı hareket ediyor. GTA 5'te FPS 70'i geçmiyor PUBG'de 90'ı geçmiyor.
Düşük ve yüksek ayarlarda aşağı yukarı aynı FPS'i alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-10 105557.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 68
  • Ekran görüntüsü 2023-09-10 105557.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:

Harici ekran kartını kullanıyor mu sistem? Laptoplar da bazı sorunlar oluyor harici ekran kartını oyunlarda kullanmıyor.

Yapılabilecek çok fazla ayar var. Hepsini sayamam çok fazla var ancak "FPS arttırma" adı altındaki videolar işinizi görebilir. 4090 bir PC bile alsanız oradaki ayarları yapmak önemli PC'yi optimize etmek için. En basidinden NVIDIA Denetim Masası ayarları, Güç planı ayarları vs.

Aynı sorunu bende yaşadım pil ayarlarına girip en yüksek performansı seç ve laptopu açmadan önce şarjı tak ve laptopu aç, oyuna öyle gir.

Bence FPS değerleri normal. YouTube'daki test videoları da benzer FPS değerleri alıyor. Kaç FPS almayı bekliyorsunuz ki 3050 Ti ile?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…