i5 11400H RTX 3050 Ti laptopun rahat kaldırabileceği oyunlarda düşük FPS alıyorum, GTA 5 ve PUBG'de yüksek ayarlarda ve düşük ayarlarda denedim düşük FPS alıyorum. Aşağıya fotoğrafını bırakacağım GPU ve CPU grafikleri çok fazla dalgalı hareket ediyor. GTA 5'te FPS 70'i geçmiyor PUBG'de 90'ı geçmiyor.
Düşük ve yüksek ayarlarda aşağı yukarı aynı FPS'i alıyorum.
Herkese merhaba. Süper bir rehber ile karşınızdayım. Bu rehberde ThrottleStop ile Undervolt ve Tuning için birkaç bilmeniz gerekenden ve neler yapabileceğinizden bahsedeceğim. Sonucunda kendi Tuning'inizi kendi sisteminize göre yapacaksınız. Yaptığınız Tuning sayesinde FPS'inizi adeta...
www.technopat.net
Eğer FIVR sekmesi kilitliyse yani voltajları değiştiremiyorsan bu rehberle kilidi aç:
Selamlar. Intel, 11. nesil mobil işlemcilerinde Plundervolt "açığı" nedeniyle işlemcideki voltaj kontrolünün kullanıcı odaklı kısmını devre dışı bıraktı. Bu kilidi nasıl kolayca kaldırabileceğinizi göstereceğim. İşlemlere başlamadan önce VBS'nin kapalı olduğundan emin olun. Aksi takdirde kilit...
www.technopat.net
Yine de kilit açılmadıysa yapılacak çok bir şey yok, kaliteli bir macun sürüp devam edeceksin.
Bilgisayarın driveri varsa fan hızınıı arttırmayı deneyebilirsiniz, cihazı serin bir ortamda kullanabilirsiniz, cihazı yerden yüksekte kullanabilirsiniz. Ya da cihazdaki kilidi nasıl kaldırıp undervolt yapacağınızı öğrenin.
Bilgisayarın driveri varsa fan hızınıı arttırmayı deneyebilirsiniz, cihazı serin bir ortamda kullanabilirsiniz, cihazı yerden yüksekte kullanabilirsiniz. Ya da cihazdaki kilidi nasıl kaldırıp undervolt yapacağınızı öğrenin.