RTX 3050 Ti laptop gereğinden daha düşük FPS veriyor

Boran.o

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Bende HP Victus var içindeki bileşenler şöyle.
Ekran kartı: RTX 3050 Ti 4 GB GDDR6 bellek.
İşlemci: Intel Core i5 12th 12500H 12 çekirdek 16 Threads.
RAM: 16 GB DDR5 4800MHz çift kanal RAM.
SSD: 1TB NVMe M.2 SSD 6500/4500mbi

Ama benim laptopumun inceleme videosunda Valorant'ta ortalama 300 FPS verirken benim laptopum niye 200 civarında bilen var mı araştırdım ama bulamadım.
Driverlar güncel SSD boş GeForce Experience battery Boost kapalı bilgisayar default modda çalışıyor.

Msi afterburnerden ekran kartina frekans ver biraz ve bide testler resmi kanalda degilde inanma mesela hp gibi monster gibi kanallardaki oyun testlerine bak başkalari overclock yapiyor genellikle

MSI Afterburner'den ekran kartina frekans ver biraz ve bir de testler resmi kanalda degilde inanma mesela HP gibi Monster gibi kanallardaki oyun testlerine bak başkalari overclock yapiyor genellikle

Mert bayantemur kanalından izledim testi genelde böyle inceleme videolarını oradan izlerim ben ve popüler bir kanal. Güvenmeli miyim? Bu arada dediklerinizi deneyeceğim düzelirse haber veririm

Çözünürlük aynı mı ayarlar aynı mı? İşlemci yüksek performansta mı çalışıyor gibi etkenler etkileyebilir.

Çözünürlük aynı mı ayarlar aynı mı? İşlemci yüksek performansta mı çalışıyor gibi etkenler etkileyebilir.

Hepsi aynı hatta daha düşük ayarlarda da denedim videoda benim laptopun aynısı 300 ortalama verirken benim laptop 200 ortalama veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…