RTX 3050 Ti laptop LoL'de düşük FPS veriyor

Merhaba, yaklaşık 5 aydır kullandığım HP Victus laptopumda sorun yasiyorum.

Reis eğer bir laptopta oyun oynamak istiyorsan şarjda oyna çünkü şarjda oynarken laptop tam performans gücünde çalışır ve drop kasma gibi sorunlar yaşamazsın örnek vereyim şarja takılı olmayan halinde kullanırsan laptop %25 gibi güç kullanır ama şarja takılı oynarsan %100 güçte eğer taktığın halde sorun devam ediyorsa YouTube'da laptop pil ayarlama videolarını izleyerek sorununu çözebilirsin.

Merhaba, yaklaşık 5 aydır kullandığım HP Victus laptopumda sorun yasiyorum.

Ya da direkt FPS sınırlayıcı varsa onu kaldırabilirsin.

Tam açıklama yaparsanız seviniriz :D. FPS kaç? Sıcaklıklar nasıl?

Düzenlemiştim ama geçerli olmamış sanırım. Savaşa girmeden önce 70 arası, savaş esnasında 50'ye kadar düşüyor. Sıcaklık 70 80 arası fan hiç çalışmıyor. Battlefield serisi, Detroit Valorant ve Forza'da minimum 100 FPS alıyorum. Sürücüler güncel.

Reis eğer bir laptopta oyun oynamak istiyorsan şarjda oyna çünkü şarjda oynarken laptop tam performans gücünde çalışır ve drop kasma gibi sorunlar yaşamazsın örnek vereyim şarja takılı olmayan halinde kullanırsan laptop %25 gibi güç kullanır ama şarja takılı oynarsan %100 güçte eğer taktığın halde sorun devam ediyorsa YouTube'da laptop pil ayarlama videolarını izleyerek sorununu çözebilirsin.

Ya da direkt FPS sınırlayıcı varsa onu kaldırabilirsin.
FPS sınırlayıcı ile alakası yok sanırım. Laptop neredeyse her zaman şarjda. (Şarjdan çıkarsam bile yine aynı FPS biraz daha düşük oluyor sadece) pil ayarlamaya bakıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı