RTX 3050 Ti laptop vs. RTX 2060 Laptop

Gayet sağlıyor bu arada. Metro Exodus'u DLSS kapalı RT ultra ve diğer ayarlar Extreme'de bitirdim 2060'la. Metro Exodus Enhanced Edition'u yine aynı ayarlara ek yansımalar tamamen RT'de ve DLSS modu kalitede 50 FPS'yle bitirdim. DLSS 2.0'la birlikte 2060 gayet de RT yapabiliyor. Senin bu düşündüklerini NVIDIA da düşündü kartı çıkartmadan, merak etme. Bu yüzden 2050 çıkartmadı.
Hocam 2060 güçlü ama RTX için güçlü bir kart değil. Ayrıca çoğu insan günümüzde 60 FPS ve yukarısı olmadan oyun oynamıyor. 30 FPS alt oynanabilirlik sınırı kabul ediliyor. Oynanabilir mi? Evet. Ama yeterli görülmüyor. Ayrıca tek oyun üzerinden örnek verip de kartın RTX performasını göklere çıkarmak ne kadar doğru? Tartışılır. Nvidia dediğimiz firma 1650 gibi saçma bir kartı da piyasaya süren firmadır bu arada haberiniz olsun.
Servisini oveni ilk kez gordum. :)
Asus servisini severim. Kötü tecrübe yaşayan vardır elbet ama ben yaşamadım şahsen. Oldukça ilgili oldular bana karşı hep.
Bu fiyat aralığında başka laptop tavsiyeniz var mı?
Araştırma yapmadan bir şey söylemem doğru olmaz. Fakat ikisi arasında 3050 olanı derim ben. Önerisi olan arkadaş varsa yardımı olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı