Arkadaşlar, RTX 3050 Ti 16 GB RAM olan Monster notebooka sahibim. Şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma, donma sıkıntısı yaşamadım. En son Silent Hill 2 oynamıştım, onda da problem olmadı. Ancak Mafia Old Country'nin sistem gereksinimlerine baktığımda baya yüksek sistem istemişler. Bu oyunu açıp akıcı bir şekilde oynayabilir miyim sizce?
Tahminimce yüksek ayarlarda 45-60 civarı FPS alırsın. Bana kalırsa bu oyunu bu sistemle (bende de seninkine benzer laptop var) oynamam benim için akıcı olmuyor tabii kişiden kişiye değişir.
Tahminimce yüksek ayarlarda 45-60 civarı FPS alırsın. Bana kalırsa bu oyunu bu sistemle (bende de seninkine benzer laptop var) oynamam benim için akıcı olmuyor tabii kişiden kişiye değişir.
Hocam benim için önemli olan zaten grafiklerde aşırı kalitesizlik olmasın akıcılık konusunda da aşırı akıcı olmasa da olur oynayışımı çok etkilemediği sürece bu şekilde oynatsa yeter
Hocam benim için önemli olan zaten grafiklerde aşırı kalitesizlik olmasın akıcılık konusunda da aşırı akıcı olmasa da olur oynayışımı çok etkilemediği sürece bu şekilde oynatsa yeter.