Uzun zamandır CS2 oynamıyordum bugün indirdim 10 dk sonra oyun dondu çıktım tekrar girdim yine aynısı oldu. Ekran kartı işlemci Windows vs. her şey güncel 1920x1080 tam ekranda oynuyorum. Oyunu başlatma seçeneğine -autoconfig yazdım ama fayda etmedi. Çok sinir bozucu bir olay. Resimdeki gibi donuyor ve öyle kalıyor bazen de siyah ekran oluyor.
Hocam bu sırada laptoptaki ısı değerleriniz nedir? Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurmayı dener misiniz? Arka planda çalışan gereksiz programlar varsa onları da kapatmayı dener misiniz?
Hocam bu sırada laptoptaki sıcaklık değerleriniz nedir? Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurmayı dener misiniz? Arka planda çalışan gereksiz programlar varsa onları da kapatmayı dener misiniz?
Hocam arkada Discord, NVIDIA, Malwarebytes ve Steam açık laptop ta genel olarak hiç ısınmıyor oyun ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum driverları tekrar kurup deneyeceğim.