MuzMan36 Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Yeni bir PC aldım. GTA yükledim fakat açılmıyor. Hata vermeden atıyor. Şimdi oyuna hiç giremiyorum. Ne olur yardım edin. Sürücülerim sanırım güncel ve mod kurulu değil. Bu Windows 11'den mi yoksa çözümü var mı? PC sistemim. RTX 3050 Ti. i5 11.nesil 8 GB RAM. Windows 11. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023
Merhaba. Yeni bir PC aldım. GTA yükledim fakat açılmıyor. Hata vermeden atıyor. Şimdi oyuna hiç giremiyorum. Ne olur yardım edin. Sürücülerim sanırım güncel ve mod kurulu değil. Bu Windows 11'den mi yoksa çözümü var mı? PC sistemim. RTX 3050 Ti. i5 11.nesil 8 GB RAM. Windows 11.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #11 MuzMan36 dedi: Şu anda giriş yaptım. Evet Epic Games'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Yama indirdinizmi? Artı 0 Eksi
MuzMan36 dedi: Şu anda giriş yaptım. Evet Epic Games'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Yama indirdinizmi?
KS KS MuzMan36 Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #12 ardr dedi: Yama indirdinizmi? Yama indirdinizmi. Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi gibi bir yama veya mod kurulu değil. Artı 0 Eksi
ardr dedi: Yama indirdinizmi? Yama indirdinizmi. Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi gibi bir yama veya mod kurulu değil.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #13 MuzMan36 dedi: Hayır herhangi gibi bir yama veya mod kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayabiliyorsan yapmalısın. Epic gemden hiç oyun indirmedim için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
MuzMan36 dedi: Hayır herhangi gibi bir yama veya mod kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayabiliyorsan yapmalısın. Epic gemden hiç oyun indirmedim için bilmiyorum.
KS KS MuzMan36 Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #14 ardr dedi: Oyun dosyalarını doğrulayabiliyorsan yapmalısın. Epic gemden hiç oyun indirmedim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruladım ancak olmadı. Artı 0 Eksi
ardr dedi: Oyun dosyalarını doğrulayabiliyorsan yapmalısın. Epic gemden hiç oyun indirmedim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruladım ancak olmadı.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #15 MuzMan36 dedi: Doğruladım ancak olmadı. Genişletmek için tıkla... PC'nizi yeniden başlatın. Sorununuz çözüldü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
MuzMan36 dedi: Doğruladım ancak olmadı. Genişletmek için tıkla... PC'nizi yeniden başlatın. Sorununuz çözüldü mü?
KS KS MuzMan36 Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #16 ardr dedi: PC'nizi yeniden başlatın. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki olmadı. Artı 0 Eksi
ardr dedi: PC'nizi yeniden başlatın. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki olmadı.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #17 MuzMan36 dedi: Maalesef ki olmadı. Genişletmek için tıkla... Hala olmadıysa son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
MuzMan36 dedi: Maalesef ki olmadı. Genişletmek için tıkla... Hala olmadıysa son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz.
KS KS MuzMan36 Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #18 ardr dedi: Hala olmadıysa son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En daha önce denedim hatta pcyi bile formatlamıştım olmuyor. Artı 0 Eksi
ardr dedi: Hala olmadıysa son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En daha önce denedim hatta pcyi bile formatlamıştım olmuyor.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #19 MuzMan36 dedi: Maalesef ki olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamamen güncelsiniz değil mi? MuzMan36 dedi: En daha önce denedim hatta PC'yi bile formatlamıştım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games hesabınızda çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
MuzMan36 dedi: Maalesef ki olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamamen güncelsiniz değil mi? MuzMan36 dedi: En daha önce denedim hatta PC'yi bile formatlamıştım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games hesabınızda çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin.
KS KS MuzMan36 Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #20 ardr dedi: Tamamen güncelsiniz değil mi? Rockstar Games hesabınızda çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim güncelim Artı 0 Eksi
ardr dedi: Tamamen güncelsiniz değil mi? Rockstar Games hesabınızda çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim güncelim