Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 RAM 8 Gb Ekran kartı Rtx 3050 TI İşlemci İntel İ5 11300H Roblox çok kasıyor. Neden bilmiyorum. Grafik en düşükte.
wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 18 Şubat 2024 #11 Reis_Gezer dedi: Bir sıkıntı olmaz değil mi hocam bir de benim hiç kasmazdı. Genişletmek için tıkla... bir sknti olmaz ama fazla yukari cekme 144 yeter 500e fln cekiyordum ben ekran kartim 80-90 derecelere cikiyordu monitorun ekran yenileme hizini yazarsan daha iyi olur Reis_Gezer dedi: Bir sıkıntı olmaz değil mi hocam bir de benim hiç kasmazdı. Link bozuk hocam. Genişletmek için tıkla... YouTube www.youtube.com Reis_Gezer dedi: Roblox çok kasıyor. Neden bilmiyorum. Grafik en düşükte. Genişletmek için tıkla... Oldu mu? Son düzenleme: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Reis_Gezer dedi: Bir sıkıntı olmaz değil mi hocam bir de benim hiç kasmazdı. Genişletmek için tıkla... bir sknti olmaz ama fazla yukari cekme 144 yeter 500e fln cekiyordum ben ekran kartim 80-90 derecelere cikiyordu monitorun ekran yenileme hizini yazarsan daha iyi olur Reis_Gezer dedi: Bir sıkıntı olmaz değil mi hocam bir de benim hiç kasmazdı. Link bozuk hocam. Genişletmek için tıkla... YouTube www.youtube.com Reis_Gezer dedi: Roblox çok kasıyor. Neden bilmiyorum. Grafik en düşükte. Genişletmek için tıkla... Oldu mu?