RTX 3050 ve i5 12450h laptop Valorant'ta 140 FPS veriyor

Fabio

Decapat
Daha fazla  
Iyi günler arkadaşlar. 3 gün önce Casper Excalibur G770 oyuncu laptop aldım 20 bin TL'ye RTX 3050 var i5 12450h işlemci var. 16 GB RAM var. Valorant'ta Max grafik ayarlarında 140 FPS civarı alıyorum. Ayarları en düşük çeksem de FPS pek fazla artmıyor bu FPS normal mi yani ben çok daha fazla FPS beklerdim streender Deep'de ortalama Max grafik 100 FPS PES 19 Max grafikte 120 FPS veriyor. Sizce değerler normal mi yoksa iade mi etmeliyim PC'yi?

Iyi günler arkadaşlar. 3 gün önce Casper Excalibur G770 oyuncu laptop aldım 20 bin TL'ye RTX 3050 var i5 12450h işlemci var. 16 GB RAM var. Valorant'ta Max grafik ayarlarında 140 FPS civarı alıyorum. Ayarları en düşük çeksem de FPS pek fazla artmıyor bu FPS normal mi yani ben çok daha fazla FPS beklerdim streender Deep'de ortalama Max grafik 100 FPS PES 19 Max grafikte 120 FPS veriyor. Sizce değerler normal mi yoksa iade mi etmeliyim PC'yi?
Windows kaç kurulu

Iade edin daha iyisini önerelim.
Knk Teknosa vatan hepsini gezdim en fiyat performans buydu aynı özellik 23 bin başlıyor internetten alma şansım da yoktu biraz taksit biraz nakit çektirdim karttan o yüzden mağza almam mecburdu

Iade edin daha iyisini önerelim.
HP victus çok hoşuma gidiyordu ama malum onlar da fiyat mağaza çok fazlaydı

Kanka Teknosa vatan hepsini gezdim en fiyat performans buydu aynı özellik 23 bin başlıyor internetten alma şansım da yoktu biraz taksit biraz nakit çektirdim karttan o yüzden mağaza almam mecburdu.

HP Victus çok hoşuma gidiyordu ama malum onlar da fiyat mağaza çok fazlaydı.

Fiziksel mağazalarda hepsi kazık. HP Victus, Acer Nitro, Lenovo Ideapad bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı