Güç planında perfonmansa alırsan bir artış olur.Birde laptobun kendi yazılımı var ise orada bir kısıtlayıcı olabilir güç tasarufu için.Arkadaşlar Acer Nitro 5, i5-11400H RTX 3050 Ti 16 GB RAM laptopım LoL'de 50 FPS üstü görmüyor. Ayarlarım en düşükte. Sebebi ne olabilir?
Yüksek performans modunda.Güç planında perfonmansa alırsan bir artış olur.Birde laptobun kendi yazılımı var ise orada bir kısıtlayıcı olabilir güç tasarufu için.
Diğer oyunlarda ets2 forza 5 ultra ayarlarda 90 fps alıyorum lodle 50 den yukarıya çıkamıyorum.Nvidia App'ten yer paylaşımı, battery boost ve whisper mode açıksa kapatın. Düzelmezse MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini ekran görüntüsü atın.
Diğer oyunlarda ets2 forza 5 ultra ayarlarda 90 fps alıyorum lodle 50 den yukarıya çıkamıyorum.
Şimdi ekledim ve ultraya getirdim.Hocam Sistem ayarlarından grafik kısmında League of Legends için hangi ekran kartı seçili kontrol eder misiniz?
Şimdi ekledim ve ultraya getirdim.
Hayır.Düzeldi mi yani hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.