RTX 3060 12 GB alınır mı?

Mükemmel bir rehber. Ne kadar teşekkür etsem az, sağolun hocam.

Hocam size bişey daha sormak istiyorum; bileşenlerim genel olarak tamam ancak kasa psu eksik şu an ve listemde Segotep Brave W1 var normalde 3.5-4k bandındaydı ancak fiyatı ünlü bir YT kanalında geçince fiyatı artmış ama ona rağmen yine fiyatında rakipsiz duruyor. Düşünceniz nedir? Almalı mıyım veya görüntü anlamında da iyi min. 650W nasıl bir set önerebilirsiniz?

Son düzenleme:
PSU konusunda Yusuf Hocama sormak lazım. Benim dalım ve bilgi alanım değil.
@yusuf7878

Kötü değil. İç bileşenleri güzel. Elde performans verisi olmasa da giriş seviye C+ bir model muhtemelen. Bir de içinde MOV yok yani gerilim korumalı priz ile kullanmanız iyi olur. Yalnız içindeki PSU'nun BN750 olup olmadığını teyit edin. Ayrıca o fiyattan alınmaz.

Peki hocam 5000₺’yi çok geçmeden hangi ürünlere yönelmeliyim? Önerileriniz var mı

Bileşenler nedir?
PSU için mi, Ekran kartı için mi hocam?
Ryzen 5 7500f, MSI Pro B650M-B, kule tipi soğutucu 135W (ileride sıvı soğutucuya geçebilirim), Patriot Viper Venom CL30 16GB x2, Micron 2400e M.2 SSD ve ekran kartı RTX 3060TI gelecektir çok yüksek ihtimal.

Komple tüm sistem. PSU için.
Düzeltmeyi yaptım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…