Çözüldü RTX 3060 12 GB, R5 5600 sistemde düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

roketcan7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Herkese selam. İnşallah keyfiniz yerindedir. Benim sistemimde Gigabyte RTX3060 12 GB + Ryzen 5 5600 var ve oyunalrda genelde düşük FPS alıyorum nedense. CS:GO'da 190 civarı alıyorum, en düşük ayarlar 4:3 ile oynuyorum. Sıcaklık değerleri normal. Genelde 42 derece civarı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Valorant'ta en üstteki ayarı da aç o zaman çoklu izelleştrime mi neydi kapalıysa onu da aç.
Driverlar güncel mi? Ekran kartı driver güncellemesi yapın.

Ekran kartı driveriniz güncel değilse güncelleyin, amd chipset driverını da kurun, baktınız birşey değişmedi temiz bir format atıp birde öyle deneyin.

Ekran kartı driveriniz güncel değilse güncelleyin, AMD chipset driverını da kurun, baktınız bir şey değişmedi temiz bir format atıp bir de öyle deneyin.

Sürücü güncelliği bir şey ifade etmez ilk sürücüde kalmadıysa 53xx sürcülerini kullanmasına gerek yok CS:GO gibi oyunlarda eski sürcüler daha fazla performans veriyor.

Virüs vs yok temiz format attım evet ama aynı birkaç ay önceydi

İzlediğim testlerde vs hep 600 FPS alan bile var ben de şaşırdım

Eski sürücülerden birini dener misin 512.59 mesela.
Bir de bütün oyunlarda bu şekildemi yoksa sadece CS de mi bu şekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…