Merhaba. Herkese selam. İnşallah keyfiniz yerindedir. Benim sistemimde Gigabyte RTX3060 12 GB + Ryzen 5 5600 var ve oyunalrda genelde düşük FPS alıyorum nedense. CS:GO'da 190 civarı alıyorum, en düşük ayarlar 4:3 ile oynuyorum. Sıcaklık değerleri normal. Genelde 42 derece civarı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Herkese selam. İnşallah keyfiniz yerindedir. Benim sistemimde Gigabyte RTX3060 12 GB + Ryzen 5 5600 var ve oyunalrda genelde düşük FPS alıyorum nedense. CS:GO'da 190 civarı alıyorum, en düşük ayarlar 4:3 ile oynuyorum. Sıcaklık değerleri normal. Genelde 42 derece civarı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Ekran kartı driveriniz güncel değilse güncelleyin, AMD chipset driverını da kurun, baktınız bir şey değişmedi temiz bir format atıp bir de öyle deneyin.
Sürücü güncelliği bir şey ifade etmez ilk sürücüde kalmadıysa 53xx sürcülerini kullanmasına gerek yok CS:GO gibi oyunlarda eski sürcüler daha fazla performans veriyor.