RTX 3060 12 GB'a kaç watt PSU gerekir?

Ya burada yardım edin herkese teşekkür ederim aslında içimden diyordum ben Power suplly sordum bunlar keşke almasaydın diyor falan dedim sonra bir baktım harbiden keşke almasaydım iyi ki varsınız teşekkür ederim büyük hatadan döndürdünüz beni.

4060 Ti çok darboğaz yapar mı yani oyun oynattırmayacak kadar.

Hayır. Ben 4 tane oyun kaydı aldım 3300X ve 4060 Ti ile buradan bakabilirsin. Remnant 2 ve Cyberpunk 2077'de Frame Generation açık, diğerleri ise normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ryzen 3300X ve RTX 4060 Ti ikilisini 1 ay kadar kullandım ben derim al bunları geç. Darboğazsa darboğaz ileride takarsın bir tane Ryzen 5600 mis gibi olur.

Taksitli hali bütçeni aşıyorsa düz 4060 da alabilirsin.

Peki 4060 Ti 500W yeter mi?

Yeter diyorsanız ben 4060 Ti alıp geçiyorum 1-2 ay sonra hem işlemci hem de powersuplly alayım.

Öyle yap o zaman. Bu arada attığım Colorful modelini al ben de aynı markayı kullanıyorum ama birazcık şekilli, 3 fanlı olanını.

Kaliteden yana şüphen olmasın taş gibi karttır. Şimdi saçma sapan marka deyip diğerlerine fazla para ödeme.

Öyle yap o zaman. Bu arada attığım Colorful modelini al ben de aynı markayı kullanıyorum ama birazcık şekilli, 3 fanlı olanını.

Kaliteden yana şüphen olmasın taş gibi karttır. Şimdi saçma sapan marka deyip diğerlerine fazla para ödeme.

Senin kendi kartını atabilir misin eğer bulabilirsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı