RTX 3060 "Bu NVIDIA grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir" hatası

Hocam.

Tahminen NVIDIA TR domaininde bulunan eski tip mobil kartlarla uyumsuz olan 472.12 - standard sürümünü kurmaya çalışıyorsun...

Yeni tip DCH sürücüleri kurmalısın. Aşağıdaki linkten en güncel 528.02 - DCH sürümünü indirip kurabilirsin.

http://

Tamam. Belirttiğim linkteki yeni tip sürücüyü kurmalısın.

İndiriliyorum hocam inşallah olur.

Tamam. Belirttiğim linkteki yeni tip sürücüyü kurmalısın.

3060 değil mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet.

Zaten NVIDIA TR domaininin sıkıntılı olduğunu aşağıdaki sıkıntısız olan global domainden anlayabilirsin.

Hocam yukardaki linki indirdim aynı hatayı veriyor yüklemedi yine :/

Evet.

Zaten NVIDIA TR domaininin sıkıntılı olduğunu aşağıdaki sıkıntısız olan global domainden anlayabilirsin.

Evet.

Hocam burdan indirdim öncekini zaten yüklemıyor nr lanet bişiy

Benim dediğim yerden resim atabilir misiniz?

Windows logo tuşu + Shift + S'ye basın ve aracı kullanıp alın. Daha sonra ise buradan "Görsel Yükle" deyip atın hocam.

Windows logo tuşu + Shift + s'ye basın ve aracı kullanıp alın. Daha sonra ise buradan "görsel yükle" deyip atın hocam.

Daha demin ASUS'un kendi sitesinden laptopub modelini girerek driverlara ulastım ekran kartı 823MB indirdim onu da kuramadım şaka gibi :D

Windows logo tuşu + Shift + s'ye basın ve aracı kullanıp alın. Daha sonra ise buradan "görsel yükle" deyip atın hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20230114_203353.jpg
    IMG_20230114_203353.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 23
Buradan değil hocam, Aygıt Yöneticisi üzerinden Görüntü Bağdaştırıcıları kısmını atın.

Verdiğiniz bilgisayarcı hiç içini açmış olabilir mi?
Umarım donanımsal hasar vermemiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı