Tamam. Belirttiğim linkteki yeni tip sürücüyü kurmalısın.Evet 472.12 yazıyor
Tamam. Belirttiğim linkteki yeni tip sürücüyü kurmalısın.Evet 472.12 yazıyor
Tahminen NVIDIA TR domaininde bulunan eski tip mobil kartlarla uyumsuz olan 472.12 - standard sürümünü kurmaya çalışıyorsun...
Yeni tip DCH sürücüleri kurmalısın. Aşağıdaki linkten en güncel 528.02 - DCH sürümünü indirip kurabilirsin.
Tamam. Belirttiğim linkteki yeni tip sürücüyü kurmalısın.
Tamam. Belirttiğim linkteki yeni tip sürücüyü kurmalısın.
Evet.3060 dimi hocam.
Hocam yukardaki linki indirdim aynı hatayı veriyor yüklemedi yine :/Evet.
Zaten NVIDIA TR domaininin sıkıntılı olduğunu aşağıdaki sıkıntısız olan global domainden anlayabilirsin.
![]()
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com
Evet.
Zaten NVIDIA TR domaininin sıkıntılı olduğunu aşağıdaki sıkıntısız olan global domainden anlayabilirsin.
![]()
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.comHocam burdan indirdim öncekini zaten yüklemıyor nr lanet bişiyEvet.
![]()
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com
Benim dediğim yerden resim atabilir misiniz?
Windows logo tuşu + Shift + s'ye basın ve aracı kullanıp alın. Daha sonra ise buradan "görsel yükle" deyip atın hocam.
Windows logo tuşu + Shift + s'ye basın ve aracı kullanıp alın. Daha sonra ise buradan "görsel yükle" deyip atın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.