Çözüldü RTX 3060 ETH madenciliğinde 26 mh/s üstünü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mühendizz

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2016
Mesajlar
902
Çözümler
1
Merhabalar,

Yakın zamanda bir adet lhr olmayan palit dual RTX 3060 aldım fakat OC ile bile 26 mh/s'in üzerine çıkamıyorum.
2miners ile kazım yapıyorum win10 üzerinden.
470.05 sürümü kurulu.
Sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Hdmı çıkışından görüntü alıyorsun değil mi karttan. Bu kartın hdmı çıkışına mönitör bağlamazsan veya sahte hdmı dongle takmazsan 26 mh geçemezsin. En temel şeyi başta sormayı unuttum...
Hocam sorunu dün itibari ile çözdüm, sorun işlemci. İşlemciyi R5 3500 yaptım sorun düzeldi. DP ile denedim, HDMI ile denedim hiçbiri fayda etmedi en son işlemci ile sorun çözüldü.

menagon61

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
266
Herkese cevapları için teşekkür ederim arkadaşlar, kartın kontrolünü yaptım LHR değil.

470.05 ile kalkıyor o kilit şu an o kurulu.

Kartın cihaz ID kısmının son bölümü 2503 bu da LHR olmadığını gösteriyor.

Zaten monitör bağlı hocam HDMI ile.

2 farklı yerden indirip kurdum hocam yani emin sayılırım.

16X zaten ama 2.0 o yüzden kıllandım açıkçası bugün kendi anakartımda deneyeceğim.

Bu gece üşenmezsem takacağım atarım hocam.
Ekran kartını bağladım kendi sistemime şimdi durum böyle; Sanırım LHR değil.

Hocam LHR yazıyor orada kocaman :)
 
KS
KS
mühendizz

mühendizz

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2016
Mesajlar
902
Çözümler
1
Hocam LHR yazıyor orada kocaman :)
Hocam o sürüm kaynaklı sanırım şuan aktif olarak 47 mh/s alıyorum. Cihaz id kısmını kontrol ederseniz LHR olmadığı görünüyor.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2021-09-26_171044.png
    resim_2021-09-26_171044.png
    665,3 KB · Görüntüleme: 40

menagon61

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
266
Hocam o sürüm kaynaklı sanırım şu an aktif olarak 47 mh/s alıyorum. Cihaz ID kısmını kontrol ederseniz LHR olmadığı görünüyor.

Bende 2 tane 3060 var öyle bir şey yazmıyor kusura bakma ben öyle sandım. Bir de OC ayarların yanlış Power'i 72 çek Memory clock 1300 yap core clock -500 fan Speed oda sıcaklığna göre manuel ayarla.
 
KS
KS
mühendizz

mühendizz

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2016
Mesajlar
902
Çözümler
1
Bende 2 tane 3060 var öyle bir şey yazmıyor kusura bakma ben öyle sandım. Bir de OC ayarların yanlış Power'i 72 çek Memory clock 1300 yap core clock -500 fan Speed oda sıcaklığna göre manuel ayarla.
Anladım hocam yaptım şimdi dediğiniz ayarları 49 alıyorum. VRAM sıcaklığını göremiyorum ben onu nasıl görebilirim var mı bir yönteminiz? Bende yakın zamanda 2. Kartı alacağım gibi duruyor. Bana da garip geldi LHR yazması hocam anlamadım.
 
KS
KS
mühendizz

mühendizz

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2016
Mesajlar
902
Çözümler
1
Arkadaşlar tekrar merhaba, gigabyte B450 Gaming X anakartımı mining işi için boşa çıkarıp bir tane AMD Athlon 3000G aldım RTX 3060 ile sistemi kurdum fakat yine aynı sorunla karşılaştım. Sorun işlemci mi? Anlayamıyorum artık, kendi bilgisayarımın hemen hemen aynısını kurmama rağmen olmadı tek fark işlemci. Mining için millet celeron kullanıyor yani fark ne?
Var mı bilen, gören, önerisi olan?
 

FurErg

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2015
Mesajlar
1.066
Makaleler
2
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Arkadaşlar tekrar merhaba, gigabyte B450 Gaming X anakartımı mining işi için boşa çıkarıp bir tane AMD Athlon 3000G aldım RTX 3060 ile sistemi kurdum fakat yine aynı sorunla karşılaştım. Sorun işlemci mi? Anlayamıyorum artık, kendi bilgisayarımın hemen hemen aynısını kurmama rağmen olmadı tek fark işlemci. Mining için millet celeron kullanıyor yani fark ne?
Var mı bilen, gören, önerisi olan?
İşlemci ile alakası yok, githubdan t-rex son sürümü indirim, --tune lhr 4 komutunu girip dener misiniz?
 
KS
KS
mühendizz

mühendizz

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2016
Mesajlar
902
Çözümler
1
İşlemci ile alakası yok, githubdan t-rex son sürümü indirim, --tune lhr 4 komutunu girip dener misiniz?
Eve geçtiğimde sistemi tekrar kurup deneyeceğim hocam, buraya sonucu atarım
Ne yaparsam yapayım sorunu çözemedim ve sorun kaynağını işlemci belledim. Şimdilik kendi sistemimde çalıştırıyorum boş durmasın diye.
 
Son düzenleme:
Yukarı