Başlıkta da gördüğünüz gibi 150-200 FPS arası. Bu normal mi, yoksa sürücü veya BIOS ile alakalı bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Böyle devam ederse işlemci olarak Ryzen 5 5600X'e geçmeyi düşünüyorum.
Başlıkta da gördüğünüz gibi 150-200 FPS arası. Bu normal mi, yoksa sürücü veya BIOS ile alakalı bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Böyle devam ederse işlemci olarak Ryzen 5 5600X'e geçmeyi düşünüyorum.
Aynı özelliklere sahip sistemlerin oyun testlerini izleyince 250-300 arası aldığını görüyoruz. Sisteminizin sıcaklık ekran kartı, işlemci kullanımını paylaşırsanız daha net şeyler söylenebilir.
Aynı özelliklere sahip sistemlerin oyun testlerini izleyince 250-300 arası aldığını görüyoruz. Sisteminizin sıcaklık ekran kartı, işlemci kullanımını paylaşırsanız daha net şeyler söylenebilir.
Hocam galiba nedeni buldum çoğu kez baktığımda işlemci %60 70 civarında idi şimdi oyuna girerek test ettim %85 ve üstü olduğunu gördüm bunu düzeltmem için termal macunu yenilemem mi gerekiyor yoksa yeni bir stok fan mı yada her ikisi mi?
İşlemcim belirttiğim gibi oyunda nedenini bilmiyorum sıcaklığı %85 üzerine çıkıyor galiba FPS nedeni bu bunu düzeltmem için termal macunu yenilemek yada yeni bir stok fan almam durumu düzeltir mi?