RTX 3060 + i7 10750H darboğaz

Alınmaz hocam bence, fiyatı sizi kandırmasın Türk markası diye ucuza veriyoruz imajı yapıyorlar ama diğer yerlerden kısıyorlar hep.
 
Yanlış anladınız, laptopun kendisi MSI'ın sattığı laptop ile birebir aynı. Anakartı ekran kartıda MSI.
Arkadaşın attığı model ile sizin yazdığınız model aynı değil hocam, ne kadar aynı deseler de içini açıp parçaları incelemedikten sonra pek inanasım gelmiyor açıkçası.
 
Arkadaşın attığı model ile sizin yazdığınız model aynı değil hocam, ne kadar aynı deseler de içini açıp parçaları incelemedikten sonra pek inanasım gelmiyor açıkçası.

Hocam kullananlar atabilir, laptop MSI farbikasından hazır alınıyor zaten. Birebir aynı her şeyi.
 
Hocam ekran kartı Max-Q 70W. Normalde RTX 3060 115+15W toplamda 130W'dır. Yani güç olarak sizi tatmin etmeyebilir. Ayrıca Technopat YouTube kanalında bu cihazın incelemesi vardı bildiğim kadarıyla, orada işlemci Apex Legends oyunun da 99 derece görüyordu, diğer oyunlarda da sıcaklıklar pek iyi değildi. İncelemenin linkini ekliyorum aşağıya bakarsınız. @Ramazan Ö hocamın da dediği gibi bütçe nedir?

Link: Game Garaj Tracer 7T-144 Oyuncu Laptopu İncelemesi - Technopat

13K.

Ne yapayım, almayayım mı? Bütçem yüksek değil. Hosuma da gitti. Almayi da düşünüyorum. F/P ürün, çoğu incelemelerinde inceledim.

Bu PC normal zaten 95 derecelerin üstüne çıkması. Yüksek işlemci, yüksek ekran kartı mevcut. Değerler normal, takmam kafaya.

Zaten PC'nin sağlığı için her türlü şeyi yapacağım. Soğutucu yüksek bir soğutucu alacağim. Her yıl termal macunu yenileyeceğim. Sağlığı için her şeyi yapacağım. 15senedir bunun hayalini kuruyorum, olsun.

Yüksek performans olsun diye GameGaraj'ı istedim. Alanlar da memnun GameGaraj'dan. Kasa alacaktim, kasaciyim ben ama üniversite hayatı buna zorladı beni. Universitede de götürmem gerek PC'y, i o yüzden laptop almam lazım. Üniversiteden sonrada kasa toplayacağım.

Saglam makine toplayacağım, istediğim 13 bine saglam bir laptop sogutucusudur. Sağlığıyla ilgili her şeyi yapacağım. O yandan sıkıntı yok. Zaten ne yapayım? 13K'ya bundan başka ne var ki alayım? RTX 3060. Ben bir de 17.3 genis, ferah diye seçtim. Bu PC'yi MSI alacağım, aşırı pahalı.
 
Eğer bütçeniz buna yetiyorsa alın, buna bir şey diyemem. Bu bütçede evet RTX 3060 içeren ve 17.3 inç olan tek kasa kendileri.
 
Hocam ısınma sorunu var evet muhtemelen rahatsız edecek ellerinizi ama laptop için sorun mu? sanmıyorum çünkü eski ASUS laptopum kolumu eritirdi sıcaktan ama 10 yıldır çalışıyor :D Şahsen ben o markayı asla almazdım ama karar sizin tabi.
Benim aklımda bu model var 17.3 ekran olarak.
Hocam bunun yerine Tracer alsın daha iyi. 70W RTX 3060 > 90W RTX 2060 yani fark ortada. Bence Tracer donanım olarak her türlü üstün, MSI üretimi zaten. Sadece kasa yapısı yüzünden ısınıyor.
 

Geri
Yukarı