RTX 3060 için işlemci önerisi

İşlemcin yeterli. İlla da değiştirmek istiyorsan 12400F alabilirsin. O PSU da çok kötü PSU'nu da değiştirmeni öneririm.
Önerin nedir

Kanka sistemine baktım anakart 3200 MHz desteklerken RAM 3600 MHz sıkıntı yaşayabilirsin anakart degişmeni öneririm.
Onu da değiştircem de 3-4 ay böyle kalsa sıkıntı olurmu

PSU bütçen varsa ileri dönmesi açısından FSP Hydro G PRO 750 80+ Gold Full Modüler 750W Güç Kaynağı
Bütçe yoksa bunlara bakılabilir kasa olarak ASUS Asus Prime Ap201 Micro Atx Kasa

PSU bütçen varsa ileri dönmesi açısından FSP Hydro G PRO 750 80+ Gold Full Modüler 750W Güç Kaynağı
Bütçe yoksa bunlara bakılabilir kasa olarak ASUS Asus Prime Ap201 Micro Atx Kasa
650 w ile 750w arasında çok fark varmı

Bide anakart MHz si düşük 3-4 ay sonra değişse olurmu

Bide anakart MHz si düşük 3-4 ay sonra değişse olurmu

4070 Ti 480 watt çekiyor maksimum sanırım 4090 falan almayacaksan 650W yeter marka farkı var Deep cool FSP'ye göre alt seviye kalır ama yeterli.

FSP'nin 650W varsa alırım olur mu?

4070 Ti 480 watt çekiyor maksimum sanırım 4090 falan almayacaksan 650W yeter marka farkı var Deep cool FSP'ye göre alt seviye kalır ama yeterli.

Özel olarak BIOS'tan MHz'leri düşürülmesi lazım sanırım o ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Peki 2-3 ay kalsa sıkıntı olurmu

Özel olarak BIOS'tan MHz'leri düşürülmesi lazım sanırım o ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Peki 2-3 ay kalsa sıkıntı olur mu?

İstersen bu da var dostum.

Alacağın sistemde ekran kartı AMD olsa sıkıntı olurdu diye düşünüyorum ama NVIDIA tarafından olduğu için pek bir şey olmaz sanırım benim anakart 5100 MHz destekliyor RAM'lerimin birisi 3200 birisi 2100.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı