B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Gigabyte Eagle RTX 3060 modelini kullanıyorum. Tercih edebileceğim en iyi termal macun ne olur?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 B.Özdemir dedi: Gigabyte eagle RTX 3060 modelini kullanıyorum. Tercih edebileceğim en iyi termal macun ne olur? Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly hydronaut.
B.Özdemir dedi: Gigabyte eagle RTX 3060 modelini kullanıyorum. Tercih edebileceğim en iyi termal macun ne olur? Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly hydronaut.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 Miraç Gürbüz dedi: Thermal Grizzly hydronaut. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/thermal...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.7 bu ürün mü?
Miraç Gürbüz dedi: Thermal Grizzly hydronaut. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/thermal...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.7 bu ürün mü?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #4 B.Özdemir dedi: https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-hydronaut-1gr-11-8w-yuksek-performansli-termal-macun-p-HBCV0000064BOJ?magaza=MTBİLİSİM&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.7 bu ürün mü? Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Gramaj bakımından bu daha iyi ama evet o ürün.
B.Özdemir dedi: https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-hydronaut-1gr-11-8w-yuksek-performansli-termal-macun-p-HBCV0000064BOJ?magaza=MTBİLİSİM&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.7 bu ürün mü? Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Gramaj bakımından bu daha iyi ama evet o ürün.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #5 Miraç Gürbüz dedi: Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Gramaj bakımından bu daha iyi ama evet o ürün. Genişletmek için tıkla... 1gr yetmez mi hocam ekran kartım için yeter diye düşünüyorum?
Miraç Gürbüz dedi: Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr 11.8W-Yüksek Performanslı Termal Macun modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcialem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.harcialem.com Gramaj bakımından bu daha iyi ama evet o ürün. Genişletmek için tıkla... 1gr yetmez mi hocam ekran kartım için yeter diye düşünüyorum?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #6 B.Özdemir dedi: 1gr yetmez mi hocam ekran kartım için yeter diye düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Yeter tabii ileride tekrar alırsın 2 3 sene gider diye düşünüyorum.
B.Özdemir dedi: 1gr yetmez mi hocam ekran kartım için yeter diye düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Yeter tabii ileride tekrar alırsın 2 3 sene gider diye düşünüyorum.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #7 Miraç Gürbüz dedi: Yeter tabii ileride tekrar alırsın 2 3 sene gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci icin de kullansam peki yeter mi acaba bilemedim.
Miraç Gürbüz dedi: Yeter tabii ileride tekrar alırsın 2 3 sene gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci icin de kullansam peki yeter mi acaba bilemedim.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #8 B.Özdemir dedi: İşlemci icin de kullansam peki yeter mi acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... O kadarını hiç denemedim muhtemelen güzel yayarsan az kullanarak yeter.
B.Özdemir dedi: İşlemci icin de kullansam peki yeter mi acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... O kadarını hiç denemedim muhtemelen güzel yayarsan az kullanarak yeter.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #9 Miraç Gürbüz dedi: O kadarını hiç denemedim muhtemelen güzel yayarsan az kullanarak yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sipariş ettim geldiğinde deneyeceğim.
Miraç Gürbüz dedi: O kadarını hiç denemedim muhtemelen güzel yayarsan az kullanarak yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sipariş ettim geldiğinde deneyeceğim.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 12 Mayıs 2023 #10 Thermal Grizzly Hydronaut bakabilirsin hocam. B.Özdemir dedi: 1gr yetmez mi hocam ekran kartım için yeter diye düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Yeter.
Thermal Grizzly Hydronaut bakabilirsin hocam. B.Özdemir dedi: 1gr yetmez mi hocam ekran kartım için yeter diye düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Yeter.