Doktor ayağınıza geldi
Öncelikle MUX açık mı hocam? Eğer açtıysanız NVIDIA Denetim Masası'na girip aşağıda ki ayarları yapın.
edit : ayarlar sıfırlanmış tekrar yapıp resimleri paylaşacağım
Bilgisayarı yeniden başlatarak BIOS'a gir.
Advanced kısmında switchable Graphics yazar o sekmeye enter ile gir.
Daha sonra açılan sayfada Display Mode enter ile gir ve dGPU Only seç.
Anladım hocam. Hiç oynamadım ben BF 2042 nasıl bir değer veriyor laptop bilemiyorum. Valorant oynuyorsanız bu ayarlarla girip bir bakabilir misiniz en azından oradaki değerlerle bendeki değerleri karşılaştırırız herhangi bir donanımsal problem var mı yok mu o zaman anlarız.
Anladım hocam. Hiç oynamadım ben BF 2042 nasıl bir değer veriyor laptop bilemiyorum. Valorant oynuyorsanız bu ayarlarla girip bir bakabilir misiniz en azından oradaki değerlerle bendeki değerleri karşılaştırırız herhangi bir donanımsal problem var mı yok mu o zaman anlarız.
Hocam Pubg'ye girdim 50 fpsin üstüne çıkmıyordu şuan 150'lerde fpsim önerdiğiniz şey çalıştı yani çok teşekkürler sanırsam bf 2042 den kaynaklı bir sorun. Tf2'yi denedim aynı şekilde ondada fpsim bayağı artmış
Hocam PUBG'ye girdim 50 FPS'in üstüne çıkmıyordu şu an 150'lerde FPS'im önerdiğiniz şey çalıştı yani çok teşekkürler sanırsam BF 2042'den kaynaklı bir sorun. TF2'yi denedim aynı şekilde onda da FPS'im bayağı artmış