6 662022 Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 816 Çözümler 1 22 Ağustos 2023 #11 İşlemci 90 derece çok sikinti olmaz ama ekran kartı yanıyor
yasin.12 Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #12 OnlyX dedi: Format bir işe yaramaz direk servise verin onlar format atarlar zaten. Genişletmek için tıkla... yok servis format atarmı diye sormustum birsuru veri var icinde ondan
OnlyX dedi: Format bir işe yaramaz direk servise verin onlar format atarlar zaten. Genişletmek için tıkla... yok servis format atarmı diye sormustum birsuru veri var icinde ondan
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 22 Ağustos 2023 #13 yasin.12 dedi: Yok servis format atarmı diye sormustum bir sürü veri var icinde ondan Genişletmek için tıkla... Yedekleyin atar zaten göndermedinizmi servise?
yasin.12 dedi: Yok servis format atarmı diye sormustum bir sürü veri var icinde ondan Genişletmek için tıkla... Yedekleyin atar zaten göndermedinizmi servise?
yasin.12 Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #14 OnlyX dedi: Yedekleyin atar zaten göndermedinizmi servise? Genişletmek için tıkla... Gondericem yarin
OnlyX dedi: Yedekleyin atar zaten göndermedinizmi servise? Genişletmek için tıkla... Gondericem yarin
hellyumi1 Femtopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #15 yasin.12 dedi: Gondericem yarin Genişletmek için tıkla... dostum noldu sorununu çözdün mü benim pc de aynı şekilde nefes alıp verir gibi fps bir çıkıor bir iniyor
yasin.12 dedi: Gondericem yarin Genişletmek için tıkla... dostum noldu sorununu çözdün mü benim pc de aynı şekilde nefes alıp verir gibi fps bir çıkıor bir iniyor