lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #31 Falsey dedi: Rampage gayet iyi kanka neden öyle dedin ki şimdi ? Genişletmek için tıkla... Hazir C4 neresi iyi hocam ImLodos dedi: Herhangi bir program kullanarak belirlememiz mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Hocam PSU markanizi soylerseniz daha iyi olur.
Falsey dedi: Rampage gayet iyi kanka neden öyle dedin ki şimdi ? Genişletmek için tıkla... Hazir C4 neresi iyi hocam ImLodos dedi: Herhangi bir program kullanarak belirlememiz mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Hocam PSU markanizi soylerseniz daha iyi olur.
ImLodos Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #32 lusie dedi: Hazir C4 neresi iyi hocam. Hocam PSU markanizi soylerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı temizlerken fark ettim Izoly markaymış zamanında babam almıştı bilgisayarı o zamandan kalma dandik Çin markası.
lusie dedi: Hazir C4 neresi iyi hocam. Hocam PSU markanizi soylerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı temizlerken fark ettim Izoly markaymış zamanında babam almıştı bilgisayarı o zamandan kalma dandik Çin markası.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Ocak 2025 #33 lusie dedi: Hazir C4 neresi iyi hocam Hocam PSU markanizi soylerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Vallla kanki bende 600W var bi tane rampage tek çıt etmedi.
lusie dedi: Hazir C4 neresi iyi hocam Hocam PSU markanizi soylerseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Vallla kanki bende 600W var bi tane rampage tek çıt etmedi.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #34 ImLodos dedi: Hocam kasayı temizlerken fark ettim Izoly markaymış zamanında babam almıştı bilgisayarı o zamandan kalma dandik Çin markası. Genişletmek için tıkla... Izoly ise sakın o PSU'ya emanet etmeyin hocam sistemi alın sağlam bir PSU. Falsey dedi: Vallla kanki bende 600W var bir tane Rampage tek çıt etmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz çok güç çekmiyorsa bir problem çıkmıyor ancak yine de emanet etmemek lazım.
ImLodos dedi: Hocam kasayı temizlerken fark ettim Izoly markaymış zamanında babam almıştı bilgisayarı o zamandan kalma dandik Çin markası. Genişletmek için tıkla... Izoly ise sakın o PSU'ya emanet etmeyin hocam sistemi alın sağlam bir PSU. Falsey dedi: Vallla kanki bende 600W var bir tane Rampage tek çıt etmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz çok güç çekmiyorsa bir problem çıkmıyor ancak yine de emanet etmemek lazım.
ImLodos Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #35 lusie dedi: Izoly ise sakın o PSU'ya emanet etmeyin hocam sistemi alın sağlam bir PSU. Hocam sisteminiz çok güç çekmiyorsa bir problem çıkmıyor ancak yine de emanet etmemek lazım. Genişletmek için tıkla... Ailemi ikna ettim MSI olarak önerdiğinizi alacağım.
lusie dedi: Izoly ise sakın o PSU'ya emanet etmeyin hocam sistemi alın sağlam bir PSU. Hocam sisteminiz çok güç çekmiyorsa bir problem çıkmıyor ancak yine de emanet etmemek lazım. Genişletmek için tıkla... Ailemi ikna ettim MSI olarak önerdiğinizi alacağım.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #36 ImLodos dedi: Ailemi ikna ettim MSI olarak önerdiğinizi alacağım. Genişletmek için tıkla... FSP Corsair MSI ASUS bu markalar dışında almayın
ImLodos dedi: Ailemi ikna ettim MSI olarak önerdiğinizi alacağım. Genişletmek için tıkla... FSP Corsair MSI ASUS bu markalar dışında almayın