RTX 3060 MSI H410M Pro'ya uyar mı?

Çok kararsız kaldım bunu belirleyebileceğimiz bir site veya araç yok mu?

10400F 65W 3060 170W anakart ve diğer bileşenler 100W olsun yine 335W oluyor. 10400F her zaman 65W çekmeyecek anakart ve diğer bileşenlerde 100W çekmez büyük ihtimalle. PSU markanız kötü değilse değişmenize gerek yok. Ha-Ha'cılar başladı 3060 ı 300w çekiyor sanıyorlar herhalde. :D

10400F 65W 3060 170W anakart ve diğer bileşenler 100W olsun yine 335W oluyor. 10400F her zaman 65W çekmeyecek anakart ve diğer bileşenlerde 100W çekmez büyük ihtimalle. PSU markanız kötü değilse değişmenize gerek yok.

Şu anki PSU markamı bilmiyorum sadece hazır sistem aldığım yerden gücüne baktım ama arkasında 230v yazıyor bu ne anlama geliyor ve markasına nasıl bakabilirim?

Şu anki PSU markamı bilmiyorum sadece hazır sistem aldığım yerden gücüne baktım ama arkasında 230v yazıyor bu ne anlama geliyor ve markasına nasıl bakabilirim?

230v şebekeden çektiği voltaj o önemli değil. Kasanın arka kapağını açarsan PSU'nun yandaki etiketlerinden vesaire gözüne ilişir.

500 watt yetmez. Pek anlamam ama şu iyi olabilir.

Bilindik bir marka alın. Rampage ve adını duymadığınız markalardan uzak durun.
Rampage gayet iyi kanka neden öyle dedin ki şimdi ?

Dediğinizi yaptım ve kapağı açtım ama hiçbir yerde bir marka ismi veya etiket yok.

Vallahi hocam 500W PSU ile kullanırsınız gram sorun olmaz ama PSU'nun kalitesini bilemediğimiz için elektrik kesintisinde veya prizden gelen yüksek voltaj yüzünden sisteminiz bozulabilir. Yeni PSU almanız sistem için iyi olabilir.

Vallahi hocam 500W PSU ile kullanırsınız gram sorun olmaz ama PSU'nun kalitesini bilemediğimiz için elektrik kesintisinde veya prizden gelen yüksek voltaj yüzünden sisteminiz bozulabilir. Yeni PSU almanız sistem için iyi olabilir.

Herhangi bir program kullanarak belirlememiz mümkün müdür?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı