RTX 3060 notebook için en uygun monitör önerisi

snipezz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 27 inç 2K monitör almak istiyorum fakat RTX 3060 notebook kullanıyorum, sizce 2K notebook için ağır mı gelir? Ya da 27 inç 1080p alsam pixelleri sayar mıyım? Bütçem 7-8k arası. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba, 27 inç 2K monitör almak istiyorum fakat RTX 3060 notebook kullanıyorum, sizce 2K notebook için ağır mı gelir? Ya da 27 inç 1080p alsam pixelleri sayar mıyım? Bütçem 7-8k arası. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Hocam tabiri caiz ise ekrana yüzünüzü sokmadık sürece 1080p 27 inç te pikselleri sayma diye bir durum söz konusu değil. 2K 3060 için ağır gelebilir 1080p almanız bence daha mantıklı

Hocam tabiri caiz ise ekrana yüzünüzü sokmadık sürece 1080p 27 inç te pikselleri sayma diye bir durum söz konusu değil. 2K 3060 için ağır gelebilir 1080p almanız bence daha mantıklı
bu monitör nasıldır hocam?

Bu monitör nasıldır hocam?

Hocam açıkça söyleyeyim benim pek monitörler hakkında bilgim yok daha iyi bir bilen yardım ederse çok daha yararlı olur

Cidden bu monitörü mü almayı düşünüyorsun hocam?

Zaten bizden öneri beklemiş böyle bir şey yazmak sizce doğru mu? Bir bilgiye sahip değildir olabilir yani

Araştırırken bu monitör gözüme çarptı bende iyi olduğunu düşündüm, değil mi hocam?

Tavsiye etmem. Bu monitöre bakabilirsiniz:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı