RTX 3060 Palit StormX 12 GB tek fan alınır mı?

yatehou

Centipat
Daha fazla  
Tek fanlı olmasına rağmen bu ekran kartı alınır mı? Isınma sorunu var mıdır? Kullanan varsa bir kullanıcı yorumu alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlediğim incelemelerde 70 dereceye hiç ulaşmıyordu kart. Tabii bu kasanın soğutma performansına ve ortam sıcaklığına da bağlı. Rahatsız edebilecek bir yanı, tek fan olduğu için çok ses çıkarabilir.
Ama o testler genelde 15-20 dakika oluyor. Sen belki bir oynamaya başlayacaksın günde aralıksız 10 saat oyuna gireceksin. Bu yüzden test değerlerine pek bakmıyorum ben sıcaklık konusunda.

arkadaşlar ekran kartı şu an elimde ve undervolt ayarını da yaptım kart yüzde yüz de Max 71 dereceye çıkıyor ve gürültü olayı yok denecek kadar az. Bir fan için 1.5 k fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Kasanın ayriyetten fanları ve kasa içi hava akımını gayet iyi ayarladim. Bence bu kart gayet iyi gözüküyor. performans olarak da msi ve asusun arkasında değil 1-2 FPS fark ediyor sadece. Sıcaklık testini stres testiyle yaptım . yaklaşık 30 dakika yüzde yüz de çalıştı max 71 derece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı